Singapore Garden Festival 2022: Highlights από το Singapore Botanic Gardens & Orchard Road

0
Singapore Garden Festival 2022: Highlights από το Singapore Botanic Gardens & Orchard Road

Το Singapore Garden Festival 2022 επιστρέφει μετά από μια παύση τεσσάρων ετών, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό για τους κηπουρούς και τους λάτρεις των φυτών που λατρεύουν τις διακοσμητικές ανθίσεις, τους κήπους, τις εκθέσεις με λουλούδια, τα βρώσιμα φυτά και ένα μέρος για ψώνια για φυτά και προϊόντα κήπου. Αυτή τη φορά, το Singapore Garden Festival θα διεξάγεται στους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης από τώρα έως τις 9 Αυγούστου και στο ION Orchard και στο Ngee Ann City έως τις 7 Αυγούστου.

Εδώ είναι τα highlights και από τους τρεις χώρους!

SGF 2022

Βοτανικοί Κήποι της Σιγκαπούρης

Όσο βρίσκεστε στους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης, ετοιμαστείτε να θαυμάσετε τις εκπληκτικές συμμετοχές του Διαγωνισμού Ορχιδέας, που διοργανώνεται από κοινού με την Εταιρεία Ορχιδεών της Νοτιοανατολικής Ασίας (OSSEA). Οι επισκέπτες μπορούν να δουν περισσότερες από 400 σπάνιες και εξαίσιες ορχιδέες, συμπεριλαμβανομένων ειδών θερμής και ψυχρής ανάπτυξης και υβριδίων που βρίσκονται παγκοσμίως σε διάφορες περιοχές, που υποβάλλονται από επαγγελματίες καλλιεργητές και χομπίστες. Αυτά τα δείγματα στεγάζονται στο Burkill Hall, στο Tan Hoon Siang Mist House και στο Sembcorp Cool House.

SGF Orchid Competition Βοτανικοί Κήποι Σιγκαπούρης
Ορχιδέες θερμής ανάπτυξης στο Burkill Hall
Διαγωνισμός ορχιδέας OSSEA 2022
Ορχιδέες θερμής ανάπτυξης στο Burkill Hall
Διαγωνισμός Orchid Festival Garden Singapore 2022
Ορχιδέες θερμής ανάπτυξης στο Διαγωνισμό Ορχιδέας στο Tan Hoon Siang Mist House
Διαγωνισμός ορχιδέας SGF
Δροσερές υποβολές για ορχιδέα που αναπτύσσεται για τον Διαγωνισμό Ορχιδέας στο Sembcorp Cool House

Επίσης, το The Singapore Botanic Gardens Heritage Festival θα πραγματοποιηθεί επίσης σε συνδυασμό με το Singapore Garden Festival 2022. Το Gardens θα φιλοξενήσει μια ποικιλία προγραμμάτων από τις 30 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου για τον εορτασμό της κληρονομιάς του, όπως συναυλίες, περιοδείες, ομιλίες και εκθέσεις .

Orchids Heritage of Singapore, Βοτανικοί Κήποι
Heritage Orchids of Singapore, που εκτίθενται στον Πύργο του Ρολογιού για να γιορτάσουν την επιστροφή του Φεστιβάλ Κήπου της Σιγκαπούρης και του Φεστιβάλ Κληρονομιάς των Βοτανικών Κήπων της Σιγκαπούρης.

Κατευθυνθείτε στον Eco-Garden για να δείτε το Landscape Design Challenge και το Singapore Gardener’s Cup – Gardeners‘ Fantasia.

The Landscape Design Challenge 2022
Εμφάνιση πρόκλησης σχεδιασμού τοπίου
SGF The Landscape Design Challenge 2022
Εμφάνιση πρόκλησης σχεδιασμού τοπίου
Εμφάνιση πρόκλησης Landscape Design Challenge SGF 2022
Εμφάνιση πρόκλησης σχεδιασμού τοπίου

Το Landscape Design Challenge είναι μια ευκαιρία για φοιτητές από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να επιδείξουν τις σχεδιαστικές τους δεξιότητες στο θέμα της «Βοτανικής Φαντασίας». Στους συμμετέχοντες δόθηκαν τέσσερις ώρες και ένας προϋπολογισμός για να μετατρέψουν ένα οικόπεδο 9τμ σε υπαίθριο τοπίο.

Το Singapore Gardener’s Cup συγκέντρωσε κηπουρούς Community In Bloom (CIB) από 40 ομάδες κηπουρικής για να δημιουργήσουν 5 βιτρίνες κήπου σύμφωνα με το θέμα „Gardeners‘ Fantasia“. Οι οθόνες τους ήταν γοητευτικές καθώς και παιχνιδιάρικες και βολικές για τα μάτια.

Singapore Gardener's Cup 2022
Βιτρίνα κήπου Singapore Gardener’s Cup
Singapore Gardener's Cup 2022 SGF
Βιτρίνα κήπου Singapore Gardener’s Cup
Singapore Gardener's Cup 2022 Singapore Garden Festival
Βιτρίνα κήπου Singapore Gardener’s Cup
Αγορά του Φεστιβάλ Κήπου της Σιγκαπούρης
The Singapore Garden Festival MarketPlace

Αν αγαπάτε τα φυτά ή τα προϊόντα κηπουρικής, φροντίστε να επισκεφτείτε το MarketPlace! Διαθέτει πάνω από 50 λιανοπωλητές που προσφέρουν φυτά και προϊόντα κηπουρικής, τέχνες και χειροτεχνίες καθώς και τρόφιμα. Η σκηνή MarketPlace βρίσκεται στο Tyersall Coach Park, σε μικρή απόσταση από το σημείο αποβίβασης του Learning Forest (Tyersall Gate). Καθώς ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος, σας συμβουλεύουμε να ταξιδέψετε εκεί με υπηρεσία τροφοδοσίας, MRT, ταξί ή ιδιωτική ενοικίαση. Εάν ταξιδεύετε με τρένο, διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην έξοδο B του σταθμού MRT Botanic Gardens κατά μήκος της οδού Bukit Timah. Εναλλακτικά, μεταβείτε σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής του λεωφορείου σε αυτά τα σημεία: Green Pavilion (Πύλη Tanglin), Κέντρο Επισκεπτών (Nassim Gate) ή Jacob Ballas Children’s Garden.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το E-MarketPlace για να ψωνίσετε φυτά και προϊόντα κηπουρικής. Κάντε κλικ εδώ για να πάει στο μαγαζί μπροστά.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. θα επανδρώσω το Σιγκαπούρης Gardening Society περίπτερο κάποιες μέρες, ελάτε να πείτε γεια! Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της Εταιρείας εάν σας αρέσει να συναντάτε συναδέλφους κηπουρούς, υπάρχουν μηνιαίες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν επισκέψεις στον κήπο.

Περιβόλι ΙΟΝ

Κατευθυνθείτε στο Υπόγειο 4 στο ION Orchard για να δείτε εκδηλώσεις από την Floral Designers Society (Σιγκαπούρη)!

Από 3 έως 7 Αυγούστου, προσέξτε Floral Fiesta: A Floral Creation Challenge, ένας διαγωνισμός ανάμεσα σε εκκολαπτόμενους ανθοπώλες, χομπίστες λουλουδιών και επαγγελματίες σχεδιαστές λουλουδιών. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Γιορτές» και 60 συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τα 3 καλύτερα βραβεία. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου και όλες οι υποβολές θα εκτεθούν στις 6 και 7 Αυγούστου.

Πιο πρόσφατα, το FDSS κράτησε το 12ο Διεθνές Κύπελλο FDSSόπου διαγωνιστικά κομμάτια δημιουργημένα από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες λουλουδιών εκτέθηκαν έως τις 2 Αυγούστου.

12ο Διεθνές Κύπελλο FDSS
12ο Διεθνές Κύπελλο FDSS που διοργανώθηκε από την Floral Designers Society (Σιγκαπούρη)
Floral Designers Society (Σιγκαπούρη) FDSS Cup 2022
Υποβολές 12ου Διεθνούς Κυπέλλου FDSS

Στο επίπεδο 1, επισκεφθείτε τις μεγάλες εγκαταστάσεις λουλουδιών από τους τοπικούς βραβευμένους δασκάλους λουλουδιών Harijanto Setiawan και John Lim του This Humid House. Η εγκατάσταση του Harijanto ονομάζεται The Echoes of Almeda και η δομή διαθέτει κορμούς μπαμπού και υφαντές λωρίδες μπαμπού, όμορφα διατεταγμένες μεγάλες ελικονιές, χορευτικές γυναικείες ορχιδέες και ανώριμα χέρια μπανάνας γύρω από ένα υδάτινο χαρακτηριστικό. Αυτό το υγρό σπίτι Κήπος σκαφών Η εγκατάσταση παρουσιάζει μια υπέροχη συλλογή σκαφών που έχουν χαρακτηριστικά μοναδικά στη Νοτιοανατολική Ασία. Κάθε σκάφος περιέχει φυτά που περιλαμβάνουν βρωμέλιάδες, μπανάνες αίματος, κολεό, ελικονία, φοίνικες, αλόη βέρα και άλλα φυτά εμπνευσμένα από το πνεύμα καμπόνγκ.

The Echoes of Almeda του Harijanto Setiawan
The Echoes of Almeda του Harijanto Setiawan
Singapore Garden Festival ION Orchard
The Echoes of Almeda του Harijanto Setiawan
Αυτό το Humid House Vessel Garden ION Orchard
Vessel Garden by This Humid House

Εδώ, θα βρείτε επίσης μια βιτρίνα με φρούτα και λαχανικά από ντόπιους κηπουρούς που συμμετέχουν στο Community Garden Edibles Competition 2022. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 9 κατηγορίες «καλύτερων φαγητών» και μια κατηγορία «Ανοιχτή». Οι υποβολές ήταν απίστευτες, δείτε παρακάτω για μερικά από τα όμορφα φρούτα και λαχανικά που εκτέθηκαν.

The Cavern of Edibles SGF 2022
Το Σπήλαιο των Βρώσιμων
Community Garden Edibles Competition 2022
Μέσα στο Σπήλαιο των Βρώσιμων
Community Garden Edibles Competition 2022 Best edibles
Τα φαγώσιμα που κέρδισαν στην κατηγορία Best Pumpkin
Community Garden Edibles Competition 2022 ION Orchard
Τα νικητήρια φαγώσιμα στην κατηγορία Καλύτερο Πεπόνι

Ngee Ann City

Όσο βρίσκεστε στο Ngee Ann City, προσέξτε τους διαγωνισμούς Show Garden στο Civic Plaza. Αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει έξι οικόπεδα Show Garden από τρεις βραβευμένους διεθνείς σχεδιαστές και τρεις τοπικούς βραβευμένους σχεδιαστές.

Singapore Garden Festival Ngee Ann City
The Orchard Bridge, ο νικηφόρος θεατρικός κήπος που σχεδιάστηκε από τον Eliam Eng και τον Andy Eng. Ο εταίρος υλοποίησης ήταν η Nyee Phoe Flower Garden.
Στιγμιότυπα του Singapore Garden Festival 2022
Αυτός ο κήπος -Η ώρα: Στο μακρινό μέλλον – ήταν ένα πολύ δημοφιλές σημείο λήψης φωτογραφιών. Όχι μόνο για την κλασική στάση του λεωφορείου αλλά και για τη γιγάντια πεταλούδα στην είσοδο. Αυτό σχεδιάστηκε από τον B Gurumurthy.
Φεστιβάλ κήπου Σιγκαπούρης 2022 Orchard Road
Inner Growth Garden από τον Christian Jenkins της Αυστραλίας.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τις φωτογραφίες, υπάρχουν πολλά να απολαύσετε στο Singapore Garden Festival 2022. Είναι εδώ μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάθε δύο χρόνια, οπότε φροντίστε να το προλάβετε πριν τελειώσει! Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 7 Αυγούστου στο Orchard Road και έως τις 9 Αυγούστου στους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το Singapore Garden Festival δικτυακός τόπος.

Για περισσότερες ενημερώσεις για την κηπουρική, ακολουθήστε τη σελίδα μου στο Facebook – Ο τρυφερός κηπουρόςσελίδα στο Instagram @tendergardener και εγγραφείτε στο my Κανάλι YouTube! Τα λέμε εκεί!

' srcset=
Ολίβια

Είμαι ένα πνεύμα της φύσης που εξερευνά έναν τρόπο ζωής χαμηλού αντίκτυπου και αυτοεπαρκείς πρακτικές στη Σιγκαπούρη και πέρα ​​από αυτήν. Ασχολούμαι με τη βιώσιμη ζωή και κάνω μια διπλή ζωή ως κορίτσι της επαρχίας και της πόλης μέχρι να είμαι έτοιμος να εγκατασταθώ και να ζήσω από τη γη. Ελάτε μαζί μου στο ταξίδι μου προς την αυτάρκεια!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar