In the Mood for Love: 7 Romance Listen-Alikes

0
In the Mood for Love: 7 Romance Listen-Alikes

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας για να γιορτάσουμε τον έρωτα και τον ρομαντισμό, γι‘ αυτό συνεχίστε με αυτά τα νέα ρομαντικά ακούσματα. Για να διπλασιάσετε την ακουστική σας απόλαυση, κάθε νέο ηχητικό βιβλίο έχει συνδυαστεί με μια άλλη αγαπημένη ακρόαση με παρόμοιο θέμα ή ρύθμιση. Χαλαρώστε και δυναμώστε την ένταση!

Πριν αφήσω να φύγω του Κένεντι Ράιαν

Πριν αφήσω να φύγω του Κένεντι Ράιαν

Αν σου άρεσε ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ από την Tia Williams και αφήγηση από τη Mela Lee, δοκιμάστε ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΩ από τον Κένεντι Ράιαν, αφήγηση από τους Wesleigh Siobhan και Jakobi Diem. Και οι δύο παρουσιάζουν ιστορίες δεύτερης ευκαιρίας, γεμάτες με έντονο δράμα και ρομαντικές διαπραγματεύσεις υψηλού διακυβεύματος, με τον νέο τίτλο του Ράιαν να επικεντρώνεται στα χωρισμένα ζευγάρια και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων Yasmen και Josiah. Ετοιμαστείτε για την ευπάθεια και το συναρπαστικό δράμα, όπως ακριβώς αρέσει στους ακροατές.

Pride and Protest της Nikki Payne

Pride and Protest της Nikki Payne

Απολαύσαμε το Ibi Zoboi’s ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, αφήγηση της Ελίζαμπεθ Ασεβέδο; Δοκιμάστε ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ από τον Nikki Payne, διαβάζεται από την Kacie Rogers και τον Ron Nery, Jr. Αν και σε όλους αρέσει μια προσαρμογή της Jane Austen, αυτά τα δύο παρουσιάζουν σύγχρονες ανατροπές στην αρχική ιστορία που διαδραματίζεται σε αμερικανικές πόλεις—Νέα Υόρκη και DC. ενδιαφέροντα, όλα παρουσιάζονται με φόντο τον εκκολαπτόμενο ρομαντισμό. Τόσο ο Acevedo όσο και ο Rogers δημιουργούν τολμηρούς, φρέσκους χαρακτηρισμούς για τους χαρακτήρες τους Lizzie Bennett, ενώ η ερμηνεία του Nery παραπέμπει στην πλούσια εσωτερική ζωή της Darcy. Ίσως ξέρετε πώς τελειώνει η ιστορία, αλλά θα θέλετε να κάνετε το ταξίδι με αυτούς τους ταλαντούχους αφηγητές.

Lunar Love της Lauren Kung Jessen

Lunar Love της Lauren Kung Jessen

Αν σας άρεσε το Jesse Q. Sutanto’s DIAL A FOR AUTIES, διαβάστηκε από τη Risa Mei, δοκιμάστε ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ από τη Lauren Kung Jessen, που διαβάζεται από τη Raechel Wong. Και οι δύο παρουσιάζουν οικογένειες που ταιριάζουν σε ασιατικές αμερικανικές κοινότητες και μερικές φορές ξεκαρδιστική, μερικές φορές οδυνηρή ισορροπία οικογενειακών και προσωπικών κλίσεων. ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ Η αφηγήτρια Γουόνγκ απεικονίζει τη Λιβ να είναι αφοσιωμένη στην οικογενειακή της επιχείρηση προμηθειών αλλά δύσπιστη όταν το ραντεβού της αποδεικνύεται ότι είναι ο επαγγελματικός της ανταγωνισμός. Ο Wong διασφαλίζει ότι η οικογένεια και οι φίλοι της Liv ξεχωρίζουν με μοναδικές φωνές.

Sharkbait από την Erin Mallon

Sharkbait από την Erin Mallon

Αν σας άρεσε η Helen Hoang Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣπου διαβάζουν οι Natalie Naudus και Brian Nishii, δοκιμάστε ΚΑΡΧΑΡΙΑ από την Erin Mallon, που διαβάζεται από τον Teddy Hamilton και την Erin Mallon. Και οι δύο είναι διττές αφηγήσεις, ασχολούνται με τις συνέπειες από τα one-night stands και παρουσιάζουν χαρακτήρες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικά τραύματα και που κάνουν αμήχανα σκοντάφτοντας προς ουσιαστικές σχέσεις. Ενδιαφέρεστε; ΚΑΡΧΑΡΙΑ Πρωταγωνιστεί ένας θαλάσσιος βιολόγος και ένας ιδιοκτήτης μπαρ, του οποίου οι ξέφρενες συναντήσεις εξιστορούνται από τους Hamilton και Mallon με χιούμορ και χάρη.

A Curse of Queens από την Amanda Bouchet

A Curse of Queens από την Amanda Bouchet

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες βουτηγμένες σε ένα πάνθεον θεών όπως αυτό της Katie Roberts ΝΕΟΝ ΘΕΟΙ ή της Ρούμπι Ντίξον ΔΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣδοκιμάστε ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ της Amanda Bouchet και διαβάζεται από τη Samantha Brentmoor. Αυτοί οι τρεις τίτλοι είναι βαρείς στη μυθολογία και τον ειδύλλιο φαντασίας. Στο NEON GODS, οι αφηγητές Zara Hampton-Brown και Alex Moorcock μας δίνουν σύγχρονους Έλληνες θεούς με σαγηνευτική ένταση. Η Kendall Taylor προσφέρει πόλεμο θεού-σε-θεού μαζί με συγκλονιστικές συναντήσεις μεταξύ ενός θεού και ενός δύστυχου θνητή της Γης ΔΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. Και η αφηγήτρια Samantha Brentmoor ακολουθεί μια βασιλική αναζήτηση με αποτέλεσμα ζωής ή θανάτου που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα στο A CURSE OF QUEENS.

Το Paris Daillencourt πρόκειται να καταρρεύσει από τον Alexis Hall

Το Paris Daillencourt πρόκειται να καταρρεύσει από τον Alexis Hall

Αν σας αρέσουν τα ηχητικά βιβλία που συνδυάζουν νόστιμο φαγητό και την ένταση του να ερωτευτείτε σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής, όπως αυτό που ξεχωρίζει η Anita Kelly ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣθα λατρέψετε το Alexis Hall Το PARIS DAILLENCOURT ΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΥΘΕΙ. Ο αφηγητής Ewan Goddard αποτυπώνει το άγχος του Paris για το ότι είναι διαγωνιζόμενος στη βρετανική εκπομπή Bake Expectations. Έχει διαγραφεί ως απόμακρος, αλλά είναι πραγματικά το άγχος του που τον κρατά μακριά από τους άλλους. Όταν αυτός και ο όμορφος συναθλητής Tariq αρχίζουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον, αντιμετωπίζουν την αμήχανη αρχή ενός νέου ειδύλλου στην κάμερα και τον αγχωτικό ανταγωνισμό στην κουζίνα.

Sweeter Than Chocolate από τη Lizzie Shane

Sweeter Than Chocolate από τη Lizzie Shane

Επιτέλους, κάτι από την πιο γλυκιά πλευρά. Αν σας άρεσε η Susan Mallery’s ΠΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣπου διάβασε η Tanya Eby, δοκιμάστε ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ από τη Lizzie Shane, που διαβάζουν οι Brittany Pressley και Andrew Eiden. Και τα δύο διαθέτουν γλυκά φαγητά, μικρές πόλεις και ειλικρινή ρομαντισμό. Εκτός από ηχητικό βιβλίο, ΓΛΥΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Πρόσφατα πήρε επίσης τη θεραπεία ταινίας Hallmark. Ο Pressley και ο Eiden ανταποκρίνονται στις διασκεδαστικές του προϋποθέσεις – ένας θρύλος για μια ιδιαίτερη δημιουργία σοκολάτας θα μπορούσε απλώς να φέρει ρομαντισμό σε έναν κυνικό ρεπόρτερ και σε έναν σοκολατοποιό που απεχθάνεται το ρίσκο. Η διπλή αφήγηση λειτουργεί πολύ καλά σε αυτό το listen to savor.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar