Illumisaurus: Εξερευνήστε τον κόσμο των δεινοσαύρων με τον μαγικό σας 3 έγχρωμο φακό | Κριτική βιβλίου

0
Illumisaurus: Εξερευνήστε τον κόσμο των δεινοσαύρων με τον μαγικό σας 3 έγχρωμο φακό |  Κριτική βιβλίου

Βιβλιοκρισία του Illumisaurus: Εξερευνήστε τον κόσμο των δεινοσαύρων με τον μαγικό τρίχρωμο φακό σας
Η κριτική του παιδικού βιβλίου

Illumisaurus

Σε σενάριο Lucy Brownridge

Εικονογράφηση Carnovsky

Ηλικίες 5-8 | 64 Σελίδες

Εκδότης: Wide Eyed Editions | ISBN-13: 978-0711252509

Τι να περιμένετε: Δεινόσαυροι, Τρισδιάστατο βιβλίο, Φύση, Γεγονότα

Ανακαλύψτε τον εκπληκτικό κόσμο του παρελθόντος σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο για τους δεινόσαυρους, που δημιουργήθηκε από την ομάδα Carnovsky-δημιουργούς επιτυχιών όπως το Illuminature και το Illumanatomy.

Ένα τέλειο βιβλίο δώρου για τον λάτρη των δεινοσαύρων στη ζωή σας, το Illumisaurus προκαλεί δέος. Σε αυτό το βιβλίο που κόβει την ανάσα, τρισδιάστατοι δεινόσαυροι ζωντανεύουν με τον „μαγικό“ τρίχρωμο φακό θέασης που περιλαμβάνεται. Αυτό το τεράστιο βιβλίο (περίπου 12Χ14 ίντσες) είναι αρκετά μεγάλο για να αφήσει τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν πλήρως στον κόσμο των δεινοσαύρων. Επιπλέον, οι απίστευτα λεπτομερείς εικόνες των δεινοσαύρων και των βιοτόπων τους θα τους καταπλήξουν και θα τους συναρπάσουν.

Οι νέοι επίδοξοι παλαιοντολόγοι μπορούν να ταξιδέψουν στις διάφορες ηπείρους και υποηπείρους, αναζητώντας τα αγαπημένα τους πλάσματα. Η Δυτική Ευρώπη, η Ασία, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και πολλά άλλα χωρίζονται σε ενότητες. Η συγγραφέας Lucy Brownridge δημιουργεί μια ρεαλιστική αφήγηση για κάθε γεωγραφικό τμήμα και ο εύχρηστος χάρτης επισημαίνει τις περιοχές που συζητήθηκαν για να τη συνδέσει καλύτερα με τη σημερινή γεωγραφία.

Κάθε γεωγραφική περιοχή περιλαμβάνει επίσης έναν Οδηγό ειδών που περιγράφει ποιοι δεινόσαυροι ζούσαν πού. Πόσο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις τι μπορεί να περιπλανιόταν στην αυλή του σπιτιού σου ή κοντά στο αγαπημένο σου μέρος για διακοπές; Προϊστορικά φυτά και ζώα, συμπεριλαμβανομένων των καρχαριών, των λιβελλούλων και των παιώνων, αποκαλύπτονται επίσης από τη γεωγραφική θέση. Το Illumisaurus είναι μια καλά στρογγυλεμένη υποβάθμιση του εντυπωσιακού συγκροτήματος, και κατά κάποιο τρόπο ακόμα η ίδια, χώρα των δεινοσαύρων. Βοηθά να γίνουν οι δεινόσαυροι ακόμα πιο αληθινοί! Συναρπαστικό – και λίγο τρομακτικό!

Οι αναγνώστες που αγαπούν πραγματικά τους δεινόσαυρους και όλα τα προϊστορικά πλάσματα θα περάσουν ατελείωτο χρόνο ψάχνοντας στον περίπλοκο και λεπτομερή κόσμο που δημιούργησε ο Carnovsky. Μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά βιβλίων Illumi, Illumisaurus στέκεται εύκολα μόνο του ως το καλύτερο δώρο με θέμα τους δεινόσαυρους για κάθε νεαρό παλαιοντολόγο και μια τέλεια προσθήκη σε μια βιβλιοθήκη στην τάξη.

Αγοράστε το Βιβλίο

Λούσι Μπράουνριτζ

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Lucy Brownridge είναι συγγραφέας και εκδότρια παιδικών βιβλίων με έδρα το Λονδίνο. Γράφει βιβλία για παιδιά για την ιστορία της τέχνης, την ιστορία, τα ζώα και την επιστήμη. Έχει μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης από το Courtauld Institute of Art και πτυχίο στην ιστορία της τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ.

Illumisaurus: Εξερευνήστε τον κόσμο των δεινοσαύρων με τον μαγικό τρίχρωμο φακό σας από τον Lee Bacon αξιολογήθηκε από την Denise Mealy. Ανακαλύψτε περισσότερα βιβλία όπως Illumisaurus: Εξερευνήστε τον κόσμο των δεινοσαύρων με τον μαγικό τρίχρωμο φακό σας ακολουθώντας τις κριτικές και τα άρθρα μας με ετικέτα δεινόσαυρους, διαδραστικά, φύση και γεγονότα.

Πώς υποστηρίζετε Η κριτική του παιδικού βιβλίου
Ενδέχεται να λάβουμε μια μικρή προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω των συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα. Εάν ανακαλύψετε ένα βιβλίο ή ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει σε αυτήν τη σελίδα και χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους που παρέχονται για να κάνετε μια αγορά, θα βοηθήσετε στην υποστήριξη της αποστολής μας για «Αυξάνονται οι αναγνώστες». Η υποστήριξή σας σημαίνει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε όλους. Ευχαριστώ!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar