Cool Science και STEM Advent Calendars για παιδιά

0
Cool Science και STEM Advent Calendars για παιδιά

Κοινοποιήστε το!

Σήμερα μοιραζόμαστε μερικά καταπληκτικά ημερολόγια Advent με θέμα την επιστήμη και το STEM για παιδιά. Λατρεύουμε αυτά τα θεματικά χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης και τα περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο. Φέτος δοκιμάσαμε μερικά Ημερολόγια Advent με θέμα την επιστήμη και τις αισθήσεις που θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει τους άμεσους συνδέσμους συνεργατών μας προς την Amazon.

Κείμενο που διαβάζει ημερολόγια προσέλευσης με θέμα το Steam, Ποια αξίζει τον κόπο; Φωτογραφίες από διάφορα ημερολόγια έλευσης με ένα παιδί να κοιτάζει ένα.

Έχουμε δοκιμάσει το μερίδιό μας από τα Ημερολόγια Χριστουγέννων Advent όλα αυτά τα χρόνια.

Έχουμε κάνει τα πάντα, από τα κλασικά ημερολόγια εμφάνισης σοκολάτας έως μερικά καταπληκτικά ημερολόγια έλευσης παιχνιδιών.

Όλοι ήμασταν λίγο κουρασμένοι από το είδος των φτηνών πλαστικών παιχνιδιών που απλώς χάνονται μέσα στο σπίτι, χωρίς να τα παίζουν ποτέ.

Φέτος θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια που μας επέτρεψαν να πάρουμε πραγματικά κάτι από αυτά, γι‘ αυτό αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ημερολόγια μέτρησης αντίστροφης μέτρησης με θέμα το Science, το Stem ή το Sensory Themed.

Είχαμε κάποιους νικητές και ορισμένους ηττημένους. Αλλά hey- ο χαμένος ενός παιδιού είναι ο νικητής ενός άλλου παιδιού, σωστά;!

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Ημερολόγιο Advent Science Experiment για παιδιά

Όταν κοιτάζετε στο Amazon, βγαίνουν πολλά αποτελέσματα που αναζητάτε Ημερολόγια Advent Science Experiment αλλά όταν αγοράσαμε το δικό μας αυτό το Ημερολόγιο Προσέλευσης Επιστημονικού Πειράματος ήταν το μόνο που ήταν μια πραγματική χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση με 24 ημέρες πραγματικών επιστημονικών πειραμάτων, που προοριζόταν να ανοίγει ένα ανά ημέρα.

Ακολουθεί μια ματιά σε αυτό που λαμβάνετε με αυτό το Ημερολόγιο Advent Science:

Κάθε κουτί έχει μια μικρή εικόνα που παρέχει μια ιδέα για το πείραμα μέσα. Το σετ συνοδεύεται επίσης από ένα βιβλίο που έχει ένα έγχρωμο, 2 σελίδες για κάθε επιστημονικό πείραμα.

Η σελίδα κάθε πειράματος στο βιβλίο σας λέει:

 • Η επιστήμη πίσω από το πείραμα
 • Πόσος χρόνος διαρκεί το πείραμα
 • Τι υπάρχει στο σημερινό κουτί
 • Τι ΑΛΛΟ χρειάζεστε για το πείραμα (σαπούνι πιάτων, ένα μπολ με νερό κ.λπ.)
 • Οδηγίες πειράματος

Συνολικά, όπως αναφέρει η κόρη μου, η ποιότητα αυτού του σετ ήταν πραγματικά εξαιρετική.

Με βάση την εμπειρία μας με αυτό, θα αγόραζα και τα άλλα ημερολόγιά τους με ρυθμό ή θα τους έκανα δώρο:

Μεγάλη εμπειρία με αυτήν την εταιρεία συνολικά. Πολύ ωραία συσκευασία σε σύγκριση με το μέσο ημερολόγιο εμφάνισης.

Brain Teaser Advent Calendar

Η κόρη μου 2 ετών λατρεύει τα πειράγματα εγκεφάλου και τα τρισδιάστατα παζλ, οπότε σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν μεγάλη επιτυχία.

Όταν αγόρασα το δικό μας, το μόνο που είδα στο Amazon ήταν αυτό All Metal Brain Teaser Advent Calendarωστόσο όπως κοιτάζω τώρα υπάρχουν τόνοι Brain Teaser Advent Calendars– μερικά με μείγμα μετάλλου και πλαστικού ή άλλων υλικών.

Εδώ είναι μια ματιά σε αυτό που πήραμε.


Όπως αναφέρουμε στο βίντεο, μερικοί από τους γρίφους σε αυτό το advent calendar μετατοπίστηκαν από τη θέση τους. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με οποιοδήποτε ημερολόγιο εμφάνισης, οπότε νομίζω ότι εξαρτάται από τη συσκευασία αποστολής.

Όσον αφορά τη μακροζωία του περιεχομένου, αυτά ήταν πραγματικά παχιά, καλής ποιότητας μέταλλο.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι δύο ενήλικες πέρασαν πολύ χρόνο ταράζοντας και μπερδεύοντας αυτές τις μέρες μετά το άνοιγμα τους.

Η άλλη σκέψη που είχα σχετικά με αυτό το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης συγκεκριμένα, είναι ότι αν τα κρατήσετε όλα μαζί και τελικά τα λύσετε όλα, θα μπορούσατε να τα επαναχρησιμοποιήσετε (με την άδεια του παιδιού σας) ως λιχουδιές στην τάξη, μπομπονιέρες για πάρτι ή άλλες ευκαιρίες για μικρά δώρα. . ΠΟΛΥ καλύτερο από ένα άλλο μολύβι!

Rock and Gem Advent Calendar

Αυτή είναι μια από αυτές τις αγορές από το Amazon που θα ήθελα να είχα διαβάσει λίγο πιο κοντά πριν παραγγείλω.

Ορισμένοι πωλητές της Amazon προσθέτουν και αφαιρούν διπλότυπες καταχωρίσεις συνεχώς, όπως ένα παιχνίδι σπασίματος όταν είναι προφανές ότι ένα προϊόν πρόκειται να λάβει κακές κριτικές.

Υπάρχουν μερικά πολύ ωραία εμφάνιση ημερολόγια έλευσης ροκ και πολύτιμων λίθων στο Amazon. Αυτό που αγοράσαμε ΔΕΝ ήταν ένα από αυτά. Στην πραγματικότητα, κοιτάζοντας τις κριτικές οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ κακές, εκτός από ένα.

Εδώ είναι τι μάθαμε και τι πρέπει να αναζητήσετε εάν αγοράζετε ένα ημερολόγιο Advent Rock and Gem για τον εκκολαπτόμενο γεωλόγό σας.

 • Ελέγξτε για την επωνυμία. Το έβγαλα βιαστικά, νομίζοντας ότι αγόραζα ένα προϊόν της επωνυμίας του National Geographic. Δεν κατάλαβα ότι αυτό ήταν αντιγραφή. Η καταχώριση δεν αναφέρει Nat Geo, αλλά η συσκευασία σαρώθηκε και υποβλήθηκε σε επεξεργασία για να αφαιρεθεί μόνο το όνομα της εταιρείας. Είχε ακόμη και το κίτρινο παραλληλόγραμμο. (Σημείωση: Το National Geographic έχει τη ΜΟΝΗ καλή βαθμολογία Rock & Gem Advent Calendar εδώ.)
 • Διαβάστε κριτικές. Αυτό που αγοράσαμε δεν είχε, κάτι που ήταν σίγουρα αποτέλεσμα της αφαίρεσης της καταχώρισης από την εταιρεία και της αναδημοσίευσής της με μηδενικές κριτικές. Στην πραγματικότητα, η καταχώριση από την οποία αγοράσαμε είχε ήδη αφαιρεθεί από τη στιγμή που ανοίξαμε τη δική μας.
 • Μην πιστεύετε τις φωτογραφίες των off brand σετ. Οι δικοί μας είχαν μια φωτογραφία του „περιεχομένου“ και έμοιαζαν καταπληκτικά, σαν κάτι από κρυσταλλοπωλείο. Αυτό που πήραμε ήταν ένα σωρό από βράχους πιθανότατα κατευθείαν από την πίσω αυλή κάποιου.

Φωτογραφία ενός ημερολογίου εμφάνισης βράχου και πολύτιμων λίθων με όμορφους, αστραφτερούς βράχους μέσα από αυτό, σε σύγκριση με μια φωτογραφία χρήστη συνηθισμένων βράχων. Το κείμενο λέει Listing Vs Reality

Οπότε, το μεγάλο takeaway είναι ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος ημερολογίου προσέλευσης χρειάζεται προσεκτικές αγορές. Δείτε οπωσδήποτε αυτό Rock and Gem Advent Calendar αντι αυτου.

Universe Advent Calendar

Με την κόρη μου να ενδιαφέρεται για πέτρες, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα ΣΥΝ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΕΙΔΗ, τράβηξα μια τρελή λήψη με αυτό Universe Advent Calendar.

Αυτό θα μπορούσε να είναι υπέροχο για το σωστό παιδί, αλλά εκ των υστέρων είναι κατασκευασμένο από την ίδια εταιρεία με το άθλιο σετ Rock and Gem που αγοράσαμε παραπάνω. Αυτό είναι ακριβές στην περιγραφή και τις φωτογραφίες, καλώς ή κακώς.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύνολο αντικειμένων διαφανούς μαρμάρου με εικόνες πλανητών μέσα, το καθένα φτιαγμένο σε γούρια με συρμάτινες θηλιές. Ίσως μπορέσετε να φτιάξετε ένα βραχιόλι ή κολιέ με αυτά, αλλά δεν το δοκιμάσαμε, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για την αντοχή όταν χτυπάω στον καρπό σας.

Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ωραίο για ένα παιδί που του αρέσει το θέμα του διαστήματος, του αρέσει να συλλέγει μπιχλιμπίδια, ίσως να φτιάχνει κοσμήματα ή μια σειρά από χάντρες για να τα κρεμάσει. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας κίνδυνος πνιγμού για κάθε παιδί που βάζει πράγματα στο στόμα τους.

Λάβαμε μερικά αντίγραφα σε αυτό το σετ, αλλά είναι όμορφα να τα δούμε. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς μοιάζουν, με μια δεκάρα πάνω αριστερά για σύγκριση μεγεθών.

Φωτογραφία από μαρμάρινα γούρια με θέμα τους γαλαξίες, τα περιεχόμενα ενός Ημερολογίου Advent του Σύμπαντος.

Fidget Toy Advent Calendar

Αυτή είναι μια άλλη κατηγορία που πραγματικά εξερράγη στο Amazon φέτος. Υπάρχουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ FIDGET ADVENT ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ!!

Αλλά υποθέτω ότι αγόρασα τα δικά μας πριν ξεκουραστούν. Δεν θα συνιστούσα το Fidget Advent Calendar αγοράσαμε, αλλά ίσως το ήθελε το παιδί σας. Νομίζω ότι αυτό που δεν μας άρεσε σε αυτό ήταν ότι μερικά από τα αντικείμενα ήταν κάπως τρελά, αλλά τα υπόλοιπα ήταν σαν φτηνά αποκριάτικα παιχνίδια. Κάτι που θα έπαιρνες με 10 εισιτήρια στο Chuck E. Cheese.

Κοιτάζοντας τώρα όλα τα Fidget Advent Calendars, νομίζω ότι θα επέλεγα ένα από αυτά:

Αλλά αν αυτό που αγοράσαμε σας ενδιαφέρει, ορίστε μια κορύφωση:

Ποια είναι η ετυμηγορία για τα Ημερολόγια Advent;

Χαίρομαι που επιλέξαμε ένα θέμα για να δοκιμάσουμε φέτος.

Τελικά μας άρεσε το Ημερολόγιο Advent Science Experiment καλύτερο φέτος. Το τρέιλερ αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και το περιεχόμενο μπορεί να επαναπροσδιοριστεί. Ένα διαφορετικό fidget advent calendar θα μπορούσε εύκολα να ήταν ο μεγάλος νικητής.

Θα έλεγα όλα αυτά τα χρόνια που τα κάναμε, Ημερολόγια Advent LEGO ήταν όμως οι καλύτερες αγορές όλων των εποχών. Αξίζουν τα λεφτά τους επειδή τα αντικείμενα παίζονται πραγματικά για πολύ καιρό ακόμα.

Τα παιδιά σας έχουν έναν αγαπημένο τύπο ημερολογίου Advent;

Το κείμενο διαβάζει: 5 Ημερολόγια Advent με θέμα το Steam. Ποια αξίζουν τον κόπο; Παιδί που κρατά ένα ημερολόγιο προσέλευσης, άλλα 4 εικονίζονται.

Κοινοποιήστε το!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar