9 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερους πελάτες για την υπηρεσία κατ‘ απαίτησή σας

2
9 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερους πελάτες για την υπηρεσία κατ‘ απαίτησή σας

Ο τομέας μεταφορών κατέχει την οικονομική αναγνώριση κατ‘ απαίτηση σε εταιρείες όπως η Uber και η Airbnb. Πάνω από το 75% της χρηματοδότησης έχει λειτουργήσει σε μόλις πέντε νεοσύστατες επιχειρήσεις «κατ‘ απαίτηση» και τέσσερις από αυτές είναι σε κατ‘ απαίτηση Ταξίδια και μεταφορές. Εάν μετατοπίσουμε την Airbnb και την Uber από την εικόνα, αυτές οι τεράστιες εκτιμήσεις χρηματοδότησης θα εξαφανιστούν και ολόκληρη η οικονομία κατ‘ απαίτηση θα φαίνεται σαν να έχει μασηθεί οικονομικά, τουλάχιστον σε κάποιον που αρνείται.

Αλλά πρέπει να δείτε στην ευρύτερη εικόνα, τις δυνατότητες, τι έχουν καταφέρει αυτοί οι δύο, να τις δείτε ως έμπνευση και όχι ως αντίπαλο και να σχεδιάσετε τι θα μπορούσε να κάνει ένα μοντέλο κατ‘ απαίτηση, εάν γίνει τέλεια, στις νεοφυείς επιχειρήσεις σας. Αυτό δεν είναι αρχικά, η Uber δέχεται τεράστιες προκλήσεις από τον τοπικό ανταγωνισμό.

Κοιτάξτε την εφαρμογή Ola, τον Ινδό ανταγωνιστή της Uber που της προκαλεί τους χειρότερους εφιάλτες.

Αν αναζητάτε το κόστος ανάπτυξης μιας εφαρμογής όπως η Uber, τότε προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση που μοιάζει πολύ με την Uber.

YellowTaxiείναι μια εφαρμογή για κινητά ταξί κατ‘ απαίτηση, που χρησιμοποιείται στο μοντέλο SaaS και με λίγες προσαρμογές και επωνυμία θα μπορούσε να διαχειριστεί ολόκληρο τον σχηματισμό σας και να τον κάνει στην αγορά κατ‘ απαίτηση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar