20 δροσερά δώρα LEGO για κατασκευή

0
20 δροσερά δώρα LEGO για κατασκευή

Κοινοποιήστε το!

Είναι η τελευταία μέρα του Εβδομάδα LEGO! Σήμερα σας έχω μια πολύ διασκεδαστική συλλογή Δώρα LEGO για κατασκευή και κατασκευή! Τι υπέροχος τρόπος για να φτιάξετε τη μέρα κάθε λάτρη της LEGO. Υπάρχουν μερικές ιδέες για δώρα DIY LEGO καθώς και μερικά σετ αγορασμένων από το κατάστημα για υπέροχα δώρα για να φτιάξετε με LEGO. ΤΟΣΟ πολύ διασκεδαστικό, και υπάρχουν μερικοί σύνδεσμοι συνεργατών που θα σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε ψώνια!
20 ιδέες για δώρα LEGO
Μας αρέσουν τα χειροποίητα δώρα στο σπίτι μας και μιας και είμαστε τόσο λάτρεις των LEGO αυτή τη στιγμή, σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να μαζέψω μια συλλογή από χειροποίητα δώρα LEGO για να τα δώσουμε στη μαμά, τον μπαμπά, την αδερφή, τον αδερφό, τον φίλο – οποιονδήποτε λάτρη της LEGO στο δικό σας λίστα δώρων! Ο γιος μου έχει πρόσφατα εμμονή με τα LEGO, οπότε μπορώ να δω ότι θα κάνουμε πολλά από αυτά τα επόμενα χρόνια. Ή ίσως απλά τέρατα φορτηγά. Είναι ειδικός σε αυτά σε αυτό το σημείο. Που λατρεύω.

Εντάξει στη συλλογή των δώρων! Μερικά από αυτά είναι κατασκευασμένα από ένα κιτ που έχετε αγοράσει από το κατάστημα, μερικά είναι κατασκευασμένα από την κανονική σας οικιακή συλλογή τυχαίων τούβλων και μερικά θα σας πουν το ακριβές σετ που χρησιμοποίησαν. Υπάρχει απλώς κάτι στο LEGO που κάνει ένα δώρο πιο διασκεδαστικό, δεν νομίζετε;!

Δώρα LEGO για να φτιάξετε και να φτιάξετε

Εβδομάδα LEGO!  20 δροσερά δώρα LEGO για να φτιάξετε - Ιδέες για γενέθλια LEGO, δώρα για τη γιορτή της μητέρας, δώρα για την ημέρα του πατέρα και άλλα!  #LEGO #birthday #kids #mothersday #fathersday #gift #giftidea #DIY #craft #craftsforkidsΕδώ είναι τα δώρα LEGO σε αυτό το κολάζ. Φροντίστε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο για το καθένα για ένα πλήρες σεμινάριο.

Μαγνήτες LEGO – Αυτά φαίνονται τόσο όμορφα και το κόλπο είναι να αποκτήσετε το σωστό είδος κόλλας.
Στυλόθήκη – Προσαρμόστε την αγαπημένη σας φωτογραφία.
Κοσμήματα LEGO – Διασκέδαση για μια πρώτη κοσμηματοθήκη ή δώρο για τη μαμά. (Αυτό έχει ενημερωθεί σε νεότερη έκδοση)
ΕΒΔΟΜΑΔΑ LEGO!  20 υπέροχα δώρα LEGO για να φτιάξετε και να φτιάξετε - Υπέροχες ιδέες για γενέθλια LEGO, γιορτή του πατέρα, γιορτή της μητέρας και πολλά άλλα!  #LEGO #birthday #kids #mothersday #fathersday #gift #giftidea #DIY #craft #craftsforkids

Στυλόθήκη – Ιδανική για το γραφείο του μπαμπά, ή για όποιον χρησιμοποιεί στυλό…;!
Οργανωτής γραφείου – Χώρος για φορτιστή τηλεφώνου, συρτάρια εργασίας και πολλά άλλα.

Νέες ιδέες δώρων LEGO από τότε που δημιουργήθηκε η αρχική λίστα:

Lego Flowers – Έχω ένα σετ από αυτά στο γραφείο μου και τα λατρεύω.
2 λουλούδια από LEGO - τέλεια δώρα LEGO!

Ποια δώρα LEGO θα κάνετε; Θα ήθελα πολύ να το ακούσω στα σχόλια! Εδώ είναι λίγη περισσότερη έμπνευση:

Σχετικές αναρτήσεις LEGO

Εάν εργάζεστε σε ένα πάρτι γενεθλίων LEGO ή σε κάποια άλλη εκδήλωση LEGO, πρέπει να δείτε αυτές τις αναρτήσεις για περισσότερη έμπνευση!

LEGO Cakes και Party Hacks

Πώς να κάνετε ένα LEGO Party

Εβδομάδα LEGO

Duplo και Lego Ideas for Kids την εβδομάδα Lego

Εδώ είναι οι άλλες ιδέες της Παρασκευής:

Ακολουθήστε το LEGO και το DUPLO Pinterest Board για περισσότερες ιδέες!

Ακολουθήστε τα LEGO και DUPLO της Laura @ Lalymom Kids Crafts & Activities στο Pinterest.

Εβδομάδα LEGO!  20 Δροσερές Ιδέες LEGO - Υπέροχα δώρα για να κάνετε στο προσκήνιο τη μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά - οποιονδήποτε!  #LEGO #birthday #kids #mothersday #fathersday #gift #giftidea #DIY #craft #craftsforkids

Αυτή η λίστα κοινοποιήθηκε αρχικά το 2015, ενημερώθηκε το 2021.

Ιδέες για δώρα Lego

Κοινοποιήστε το!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar