Τέσσερις συμβουλές όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή

0
Τέσσερις συμβουλές όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή

Το ταξίδι στη Μέση Ανατολή μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας προσφέρει μια φορά στη ζωή. Από την πολιτιστική εμπειρία έως τα εξωτικά φαγητά και τη δυνατότητα να περπατήσετε μέσα από χιλιετίες ανθρώπινης ιστορίας, είναι μια αληθινή περιπέτεια. Αλλά ο σχεδιασμός του ταξιδιού στη Μέση Ανατολή απαιτεί κάποια επιπλέον προετοιμασία. Ακολουθούν τέσσερις συμβουλές που θα βοηθήσουν την εμπειρία σας να πάει ομαλά και να είναι γεμάτη από πολύτιμες αναμνήσεις.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια ταξιδιωτική υπηρεσία για συμβουλές στον προγραμματισμό

Με την ευκολία χρήσης του Διαδικτύου για να βρείτε επιλογές διαμονής, αεροπορικών εισιτηρίων και φαγητού, είναι δελεαστικό να μεταβείτε στο Διαδίκτυο και να συντάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αλλά εκτός από τη χρήση ενός αγαθού Κράτηση Μέσης Ανατολής πρακτορείο για να συνεργαστεί μαζί σας, μην παραβλέπετε έναν αξιόπιστο ταξιδιωτικό σύμβουλο.

Ειδικά αν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ στη Μέση Ανατολή, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε εάν αυτό που κάνετε κράτηση είναι της ποιότητας που αναζητάτε. Είναι αξιόπιστες οι πτήσεις ανταπόκρισης; Το να φτάσετε στον προορισμό των ονείρων σας μόνο και μόνο για να απογοητευτείτε και να απογοητευτείτε, ή χειρότερα, μπορεί γρήγορα να μετατρέψει το όνειρό σας σε εφιάλτη. Είναι λοιπόν λογικό να εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία τους. Και θα έχουν πληροφορίες για τη διαδρομή και τον προορισμό που μπορεί απλώς να κάνουν το ταξίδι σας από υπέροχο σε εκπληκτικό!

Μόλις διαλέξετε το μυαλό τους για ταξίδια, κατευθυνθείτε σε αυτούς τους ιστότοπους Κράτησης στη Μέση Ανατολή και κλείστε το ταξίδι σας.

Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο

Θα ταξιδέψετε σε μια μακρινή χώρα που μπορεί να μην έχετε ποτέ ξανά την ευκαιρία να επιστρέψετε. Ενώ υπάρχει πάντα το ζήτημα της ποσότητας και της ποιότητας, οποιαδήποτε επιλογή απαιτεί επαρκή χρόνο. Επομένως, μην κάνετε σύντομο χρονικό διάστημα όταν σημειώνετε ημέρες στο ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο.

Η Μέση Ανατολή εκτείνεται χιλιάδες μίλια από ανατολή προς δύση και από βορρά προς νότο, με ατελείωτα πολιτιστικά και φυσικά αξιοθέατα. Θα θελήσετε να αφιερώσετε τουλάχιστον 10 έως 14 ημέρες και ακόμη και τότε θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα αγαπημένα σας σημεία προορισμού για το τελικό σας δρομολόγιο.

Μάθετε για τον πολιτισμό

Ο πολιτισμός της Μέσης Ανατολής είναι πολύ διαφορετικός από τον δυτικό πολιτισμό. Ένας πολύ καλός τρόπος για να καταστρέψετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία είναι να βρεθείτε σε άβολες ή ακόμα και παράνομες καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν γνωρίζατε τους τοπικούς πολιτιστικούς κανόνες και προσδοκίες.

Ο MJ Vogel είπε σε μια πρόσφατη ανάρτηση της Ms Career Girl:

«Ο σχεδιασμός μεγάλης εικόνας μπορεί να περιλαμβάνει την έρευνα των τοπικών εθίμων του προορισμού σας. Ως γυναίκα, δεν θέλετε να επισημάνετε τις αρχές και να μπείτε σε πολιτιστικές εμπλοκές με ντόπιους ή αξιωματούχους. Για παράδειγμα, η εμφάνιση ακάλυπτων γονάτων ή βραχιόνων στην Πόλη του Βατικανού απαγορεύεται. Ως ξένος επισκέπτης σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, πρέπει να καλύπτετε το κεφάλι σας και να φοράτε ολόσωμο ρούχα».

Αξίζει τον χρόνο σας για να μάθετε για τα τοπικά έθιμα και τον πολιτισμό των ταξιδιωτικών σας προορισμών. Και, δείχνει στους οικοδεσπότες σας ότι σέβεστε τις πολιτισμικές τους διαφορές.

Συσκευάστε κατάλληλα

Η πρώτη συμβουλή: χαλαρώστε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα ξεχάσετε κάτι. Να είστε βέβαιοι ότι είναι περισσότερο από πιθανό να μπορέσετε να το αντικαταστήσετε στα ταξίδια σας. Πέρα από αυτό, θυμηθείτε να προσέχετε την τοπική εποχή καθώς και το κλίμα και τις πολιτιστικές προσδοκίες όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ακολουθούν μερικές γρήγορες ταξιδιωτικές συμβουλές που έχουν συγκεντρώσει έμπειροι ταξιδιώτες:

  • Χρησιμοποιήστε μικρές τσάντες που κλειδώνουν με φερμουάρ για να περιέχουν καλλυντικά και μικρότερα αντικείμενα και μεγάλες τσάντες για παπούτσια και βρώμικα ρούχα.
  • Ελαχιστοποιήστε τα κοσμήματα τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για ευκολία ταξιδιού. Αποκτήστε μια μικρή κοσμηματοθήκη που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, να τοποθετηθεί σε χρηματοκιβώτιο και να χωρέσει στις τσάντες σας.
  • Αποκτήστε μια συλλογή από αντικείμενα μεγέθους ταξιδιού που χρησιμοποιείτε τακτικά. Πιστέψτε με, ξεπερνά την προσπάθεια να ρίξετε τα αγαπημένα σας σε μικρά ταξιδιωτικά δοχεία!
  • Θυμάστε αυτά τα καλώδια USB που κατά κάποιο τρόπο μπερδεύονται ανεξάρτητα από το πού τα αποθηκεύετε; Τυλίξτε τα και τοποθετήστε τα σε μια παλιά θήκη γυαλιών ή σε μια από αυτές τις εύχρηστες τσάντες.
  • Συλλέξτε τα αγαπημένα σας και συχνά χρησιμοποιούμενα φάρμακα για τον χειρισμό παθήσεων που αναμφίβολα θα εμφανιστούν, από πονοκεφάλους έως δυσκοιλιότητα. Υπάρχει ηρεμία σε λίγη εξοικείωση!

Ανακεφαλαίωση

Κάνοντας την κατάλληλη εργασία εκ των προτέρων κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού στη Μέση Ανατολή θα αποδώσει σε μια πιο ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία. Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις, κάντε λίγη επιπλέον έρευνα και εξετάστε όλες τις επιλογές σας. Και ετοιμαστείτε για κάτι για το οποίο θα μοιράζεστε ιστορίες για τα επόμενα χρόνια!

*****

Κα Καριέρα προσπαθεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για να δείτε περισσότερα από τους αρθρογράφους και τους καλεσμένους συγγραφείς μας, ελέγξτε αυτάt! Ή Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο email μας με τα πιο πρόσφατα άρθρα μας. Είμαστε επίσης παρόντες Μεσαίο!

Πιστώσεις εικόνας: https://unsplash.com/@darceybeau https://unsplash.com/@rayofhope https://unsplash.com/@louishansel

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar