Συγγραφείς, Ink Podcast: Η Vaishnavi Patel εξηγεί πώς έφτασε στη λίστα των NYT με το ντεμπούτο της μυθιστόρημα

0
Συγγραφείς, Ink Podcast: Η Vaishnavi Patel εξηγεί πώς έφτασε στη λίστα των NYT με το ντεμπούτο της μυθιστόρημα

Το BookTrib με υπερηφάνεια παρουσιάζει στους αναγνώστες μας το Συγγραφείς, Μελάνι podcast, μια εκπομπή για τη δουλειά της συγγραφής.

Η JK Rowling ήταν σχεδόν άστεγη όταν έγραψε το πρώτο βιβλίο του Χάρι Πότερ. Ο Στίβεν Κινγκ έγραψε την Κάρι σε ένα μικρό γραφείο σφηνωμένο ανάμεσα σε πλυντήριο και στεγνωτήριο. Ο Τζέιμς Πάτερσον εργάστηκε στη διαφήμιση και έγραψε περίφημα το θεματικό τραγούδι Toys “R” Us πολύ πριν γίνει συγγραφέας.

Είτε είστε παραδοσιακά δημοσιευμένοι είτε ανεξάρτητοι, το να γράψετε ένα καλό βιβλίο είναι μόνο το πρώτο βήμα για να γίνετε επιτυχημένος συγγραφέας. Οι μέρες που απλώς παραδίδετε ένα χειρόγραφο στον εκδότη σας και φεύγατε έχουν παρέλθει. Αν θέλετε να πετύχετε στον σημερινό εκδοτικό κόσμο, πρέπει να κατανοήσετε κάθε πτυχή της επιχείρησης — επεξεργασία, μορφοποίηση, μάρκετινγκ, συμβάσεις. Όλα ξεκινούν με ένα καλό βιβλίο και μετά αρχίζει η πραγματική δουλειά.

Γίνετε μέλος του διεθνούς συγγραφέα μπεστ σέλερ JD Barker και του indie δυναμικού Zach Bohannon, καθώς αποκτούν μοναδικές γνώσεις και πολύτιμες συμβουλές από τους πιο παραγωγικούς και καταξιωμένους συγγραφείς της επιχείρησης.


Συνδεθείτε με τους οικοδεσπότες JD Barker, Christine Daigle, JP Rindfleisch IX, Kevin Tumlinson και Patrick O’Donnell καθώς συζητούν τα θέματα δημοσίευσης της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης μιας αναφοράς από τον Bowker που αποδεικνύει ότι η άνθηση των αυτοεκδόσεων εξακολουθεί να είναι ισχυρή. Στη συνέχεια, μείνετε κοντά καθώς η Christine συνομιλεί με τον πρωτοεμφανιζόμενο μυθιστοριογράφο Vaishnavi Patel σχετικά με την αναπαράσταση σημαντικών πολιτιστικών ιστοριών, το TikTok, και την κατάκτηση της λίστας με τα Bestseller της Νέας Υόρκης.

Vaishnavi Patel είναι φοιτητής Νομικής με επίκεντρο το συνταγματικό δίκαιο και τα πολιτικά δικαιώματα. Της αρέσει να γράφει στη διασταύρωση του ινδικού μύθου, του φεμινισμού και της αντιαποικιοκρατίας. Το ντεμπούτο της μυθιστόρημα, Kaikeyiμια φεμινιστική λιανική πώληση του αρχαίου ινδικού έπους, το Ραμαγιάναείναι τώρα διαθέσιμο από το Redhook/Hachette.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar