Στρατηγική Επιχειρηματικής Ανάπτυξης: Μια Προσέγγιση Υψηλής Ανάπτυξης

0
Στρατηγική Επιχειρηματικής Ανάπτυξης: Μια Προσέγγιση Υψηλής Ανάπτυξης

Μερικές αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης επιχειρήσεων

Ο καθορισμός των σχεδίων που θα εφαρμοστούν για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων είναι μια μεγάλη απόφαση. Μια καλή στρατηγική, καλά εφαρμοσμένη, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και κερδοφορίας. Μια λάθος στρατηγική μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη και να ματαιώσει τα χρήσιμα ταλέντα.

Η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί να είναι ένας από τους πιο δραστήριους και ταχύτερους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να φέρετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο. Ας δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και πώς ταιριάζουν με τους σημερινούς πελάτες.

Γνωρίστε τον ανταγωνισμό σας

Μπορεί να μην είναι αρκετό να γνωρίζετε τα ονόματα των ανταγωνιστών σας. Αποφασίστε τι προσφέρουν, ώστε να μπορέσετε να διαφοροποιηθείτε καλύτερα από το πλήθος. Θα πρέπει να τρέχετε με εμμονή σε αυτή τη διαφοροποίηση. Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Δικτύωση

Η δικτύωση είναι η πιο καθολικά χρησιμοποιούμενη στρατηγική επιχειρηματικής ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε με βάση το γεγονός ότι οι αποφάσεις αγοράς επαγγελματικών υπηρεσιών έχουν τις ρίζες τους στις συνδέσεις και ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη νέων δεσμών είναι μέσω της δικτύωσης πρόσωπο με πρόσωπο.

Βαθμολογήστε την αξία και οικοδομήστε πίστη

Η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί να αναπτυχθεί από την απόδοση αξίας σε κάθε σχέση, με προγραμματισμένους πελάτες και υπάρχοντες πελάτες. Μπορούμε να κερδίσουμε αξία παρουσιάζοντας χρήσιμες γνώσεις, με το να είμαστε σύμβουλοι, με εμμονή στη διαχείριση των δικαιωμάτων του πελάτη, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, και έχοντας τη φήμη για εξαιρετική εκτέλεση και υπηρεσίες με λευκά γάντια.

Παραπομπές

Η στενή δικτύωση, οι παραπομπές συνήθως θεωρούνται το εργαλείο που μετατρέπει τη δικτύωση και την ευχαρίστηση των πελατών σε νέα επιχείρηση. Οι παραπομπές συμβαίνουν και διάφορες εταιρείες κάνουν το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο της επιχείρησής τους από αυτές. Αλλά οι παραπομπές είναι παθητικές. Βασίζονται στους πελάτες και τις συνδέσεις σας για να εντοπίσουν καλές δυνατότητες για τις υπηρεσίες σας και να λάβουν μια παραπομπή την κατάλληλη στιγμή.

Παρακολουθήστε τις διαδικτυακές κριτικές

Το 80% των πελατών δέχεται διαδικτυακές κριτικές όσο και προσωπικές συμβουλές. Ρυθμίστε μια Ειδοποίηση Google για την εταιρεία σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να απαντάτε σε αυτές τις κριτικές όταν απαιτείται. Μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για την επιχείρησή σας και για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Μια φροντισμένη φύση μπορεί να δημιουργήσει καλή θέληση και να προσελκύσει νέες επιχειρήσεις.

Χορηγίες και Διαφήμιση

Η πιο πολλά υποσχόμενη διαφημιστική στρατηγική φαίνεται να είναι η καλά στοχευμένη ψηφιακή διαφήμιση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να λαμβάνουν τα μηνύματά τους και τις προσφορές τους μπροστά στα κατάλληλα άτομα σε χαμηλότερη τιμή κόστος. Έρευνες έχουν δείξει ότι η συμβατική διαφήμιση σχετίζεται με βραδύτερη ανάπτυξη. Μόνο όταν η διαφήμιση συνδυάζεται με άλλες τεχνικές, όπως η ομιλία σε μια εκδήλωση, αυτές οι τεχνικές μεθοδεύουν προϊόντα.

Δώστε προσοχή στον Ιστότοπό σας

Ένας κουρασμένος ιστότοπος σίγουρα θα οδηγήσει σε επιθυμητές ευκαιρίες. Σε ένα σημείο, μπορείτε να προσθέσετε ένα βίντεο για να δείξετε αυτό που κάνετε. Όσον αφορά το περιεχόμενό σας, ο ιστότοπός σας μπορεί να μην πετύχει εάν απλώς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος είστε και παραθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αναλύστε ικανοποιητικούς επισκέπτες που προσγειώνονται στον ιστότοπό σας με επαρκείς δωρεάν πόρους, πληροφορίες, γνώσεις και εργαλεία για την υποστήριξή τους με επιτυχία. Διευκολύνετε τους να μοιράζονται τους πόρους με άλλους χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώνουν φόρμες, να αντιμετωπίζουν ατελείωτα αναδυόμενα παράθυρα και άλλες ενοχλητικές εισβολές.

Εξερχόμενο τηλέφωνο και αλληλογραφία

Οι εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών χρησιμοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις και αλληλογραφία για να στοχεύουν άμεσα πιθανούς πελάτες εδώ και δεκαετίες. Στοχεύστε τις σωστές εταιρείες και χαρακτήρες με ένα σχετικό μήνυμα και θα απαιτούσατε να βρείτε νέες ευκαιρίες που μπορούν να αναπτυχθούν σε πελάτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar