Σελιδοδείκτες ζώων – Διασκέδαση με τη μαμά

0
Σελιδοδείκτες ζώων – Διασκέδαση με τη μαμά

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ με αυτά σελιδοδείκτες ζώων! Είναι ο τέλειος τρόπος για να συνδυάσετε χειροτεχνία και ανάγνωση! Εάν θέλετε χαριτωμένους σελιδοδείκτες με ζώα για τα παιδιά, γιατί να μην τους ζητήσετε να τους φτιάξουν;

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα χειροτεχνίας για ζώα φάρμας με εξαιρετικά απλές οδηγίες. Είναι η τέλεια δραστηριότητα για τα μικρότερα παιδιά να μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα και να δημιουργούν κάτι μόνα τους.

Φροντίστε να δείτε τα 20 παιδικά βιβλία χειροτεχνίας για ακόμα πιο διασκεδαστικές ιδέες!

Σελιδοδείκτες ζώων

Κάθε αναγνώστης γνωρίζει ότι είναι καλή ιδέα να έχετε πάντα τον δικό σας σελιδοδείκτη. Αλλά γιατί να ξοδέψετε αυτό το πρόσθετο κόστος όταν τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους διαφορετικά ζώα για να κρατήσουν τις σελίδες τους.

Αυτή είναι μια εξαιρετική χειροτεχνία σελιδοδεικτών για αρχάριους και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξετε στα παιδιά πώς να επισημάνουν το αγαπημένο τους σημείο στο αγαπημένο τους βιβλίο!

Το καλό μέρος αυτής της χειροτεχνίας σελιδοδεικτών είναι ότι δεν υπάρχει πρότυπο ή πτυχές που πρέπει να κάνετε! Είναι όσο πιο απλό γίνεται!

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ:

  • Σκληρό χαρτί (όπως παστέλ χαρτόνι ή χαρτόνι)
  • ψαλίδια
  • κόλλα
  • στυλό
  • googly eyes (προαιρετικά)

Πώς να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες για ζώα

Σχεδιάστε τα πρόσωπα των ζώων με τα κατάλληλα χρώματα (συγγνώμη, αυτές οι 2 φωτογραφίες είναι θολές!). Μπορείτε επίσης να τα εκτυπώσετε από δωρεάν online clipart.

Επιλέξαμε ένα γουρούνι, έναν σκύλο και μια γάτα, αλλά τα παιδιά μπορούν επίσης να ζωγραφίσουν μια αλεπού, λαγουδάκι, σκίουρο, κοάλα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο θέλουν!

Μπορούν ακόμη και να μάθουν πώς να σχεδιάζουν ένα λιοντάρι εύκολο σχέδιο κινουμένων σχεδίων και να το κάνουν σελιδοδείκτη τους!
Όπως μπορείτε να δείτε, σχεδιάσαμε τα πρόσωπα και δεν προσθέσαμε πολλές λεπτομέρειες σε αυτά, και παρόλα αυτά βγήκαν τέλεια!

Κόψτε τα ζώα (καθώς ο D είναι ακόμη μικρός, του έκανα το σχέδιο και το κόψιμο, αλλά για τα μεγαλύτερα παιδιά, θα απολάμβαναν τη δημιουργία ολόκληρου αυτού του σελιδοδείκτη μόνα τους).

Κόψτε μερικές λωρίδες χαρτιού για τον σελιδοδείκτη.

Έτσι παρουσίασα τη δραστηριότητα στον Δ (2 1/2 ετών). Προετοίμασα ολόκληρη τη δραστηριότητα και έκοψα τις λωρίδες χαρτιού χρησιμοποιώντας μια μηχανή κοπής χαρτιού. (για χρήση μόνο για ενήλικες!)

Έκανε το κόλλημα και ιδού τι καταλήξαμε:

Παραλλαγή: Αντί να χρησιμοποιείτε γούγκλα μάτια, σχεδιάστε μερικά μάτια και, στη συνέχεια, πλαστικοποιήστε τους σελιδοδείκτες για ανθεκτικότητα.

Ποιοι είναι οι διασκεδαστικοί τρόποι χρήσης ενός σελιδοδείκτη;

Εάν είστε δάσκαλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διασκεδαστική ιδέα χειροτεχνίας στην τάξη σας και επίσης να τη συνδυάσετε με μερικά διασκεδαστικά γεγονότα για τα ζώα επίσης.

Αν θέλετε απλώς να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, διασκεδάστε και αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν όσες θέλουν! Νομίζω επίσης ότι αυτό κάνει μια πολύ χαριτωμένη ιδέα δώρου επίσης.

Πώς να ενθαρρύνετε το διάβασμα

Μιας και μιλάμε για δημιουργία σελιδοδεικτών, έπρεπε να σταματήσω και να πω να συνεχίσω να ενθαρρύνω τα παιδιά να διαβάζουν! Ακόμη και το να τους αφήνετε να καθίσουν για 10-15 λεπτά την ημέρα για να δουν φωτογραφίες ή να διαβάσουν ένα βιβλίο είναι τέλειο για να αναπτύξουν το μυαλό τους και τη δημιουργικότητά τους.

Περισσότερες ιδέες για βιβλία

Δείτε πώς μοιάζουν οι σελιδοδείκτες.

Αποκτήστε το εκτυπώσιμο εδώ

Μην ξεχάσετε να δείτε το Letter A Books for Preschool!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar