Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ταχυμεταφορών;

1
Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ταχυμεταφορών;

Επισκόπηση βιομηχανίας επιχειρήσεων ταχυμεταφορών

Από τον κλάδο, οι φορείς εκμετάλλευσης υποτίθεται ότι επενδύουν περίπου 0,10 $ κεφαλαίων για κάθε δολάριο εργασίας. Η εργασία εδώ ισχύει για πληρωμές και μισθούς οδηγών, πιλότων, εργαζομένων σε τηλεφωνικά κέντρα και χώρους αποβίβασης και στο διοικητικό προσωπικό και στην ομάδα φόρτωσης.

Τα έσοδα της επιχείρησης ταχυμεταφορών είναι 242 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένης ετήσιας αύξησης 0,6%. Υπήρξε μια αναφορά αύξησης για τις αγορές ταχυμεταφορών από έτος σε έτος, με περισσότερες από 581.718 επιχειρήσεις ταχυμεταφορών οργανωμένες και απασχολώντας πάνω από 2.494.000 μέλη.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η επιχείρηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών έχει έσοδα περίπου 220 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι η μεγαλύτερη αγορά, που εξυπηρετείται από αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, η Κίνα, η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική.

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν τη μεγαλύτερη αγορά για την υπηρεσία ταχυμεταφορών, η παγκόσμια επιχείρηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές συνθήκες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η παγκόσμια οικονομική παραγωγή είχε κάνει τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τις παγκόσμιες δαπάνες πελατών να εξασθενίσουν. Η ανάγκη για μεταφορά δεμάτων και δεμάτων μειώθηκε προκαλώντας πτώση των εσόδων της επιχείρησης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar