Πώς να δημιουργήσετε μια επενδυτική εφαρμογή όπως το Acorns

0
Πώς να δημιουργήσετε μια επενδυτική εφαρμογή όπως το Acorns

Ο κόσμος της ψηφιοποίησης που συνδέεται με την πρόοδο και τη βελτίωση της τεχνολογίας έχει διακόψει τον χρηματοοικονομικό και τον τραπεζικό κλάδο, συναλλαγές που χρειάστηκαν μέρες για να ολοκληρωθούν σε χρονικά διαστήματα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σύγχρονης τεχνολογίας.

Σήμερα, έχει γίνει πολύ απλό για όλους να το χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και να το διαχειρίζονται. Πριν εφαρμογές επένδυσης χρημάτων, είχαμε πάντα μια κλήση από έναν μεσίτη για να επενδύσουμε στο εμπόριο ή στο χρηματιστήριο, αυτή η διαδικασία έπαιρνε πολύ χρόνο που δεν έχουμε τώρα. Αλλά σήμερα χρειάζεται απλώς να κατεβάσουμε την εφαρμογή και να εξερευνήσουμε την καλύτερη επενδυτική εταιρεία ή μετοχή μέσα σε λίγα κλικ από το smartphone μας για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναλλαγών.

Βελανίδια είναι το καλύτερη εφαρμογή για να επενδύσετε χρήματα Η πλατφόρμα είναι η μεγαλύτερη χρηματοοικονομική εταιρεία που επιτρέπει στους ανθρώπους να ελέγχουν, να αγοράζουν και να επενδύουν αυτόματα χρήματα. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να επενδύουν οποιοδήποτε συγκεκριμένο ποσό και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο διαπραγματεύσιμων κεφαλαίων που προσφέρονται μέσω εκπληκτικών και έμπειρων διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων με τη Vanguard και τη BlackRock. Η Acorns ιδρύθηκε το 2012 και έχει την έδρα της στο Irvine της Καλιφόρνια.

Βελανίδια Εφαρμογή Επένδυση Χρημάτων είναι μικροεπένδυση που βοηθά τους χρήστες να κάνουν την κατάλληλη επένδυση και να αποκομίσουν κέρδη.

Τα τελευταία ερευνητικά μας νέα από το crunchbase.com, το Acorns έχει επιτύχει τρομερή απόδοση όσον αφορά τη χρηματοδότηση. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 105 εκατομμύρια δολάρια για ένα γύρο χρηματοδότησης Series E, ο οποίος καθοδηγείται από την Comcast Ventures, την NBCUniversal και πολλές ιδιωτικές επενδυτικές εταιρείες.

Το Acorns είναι η καλύτερη εφαρμογή εξοικονόμησης χρημάτων που σας βοηθά να κερδίσετε χρήματα για κάθε δεκάρα που ξοδεύετε.

Η Current Statics λέει, «Το καλές επενδυτικές εφαρμογές όπως το Acorns έχει χτυπηθεί από 3,5 εκατομμύρια χρήστες εφαρμογών και έλαβε 100.000 εγγραφές για την κατάργηση προϊόντων για τον πρώτο μήνα του».

Ένα υπέροχο επιχειρηματικό μοντέλο της εργασίας Acorns

Το Acorns απαιτεί από τους χρήστες να πληρώνουν έως και $1/μήνα για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες και αυτό είναι το κύριο μοντέλο κερδών για την επιχείρηση, Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν με παραπομπές και προμήθεια τσέπες στην αγορά του εμπορίου.

Γιατί πρέπει να επενδύσουμε σε μια εφαρμογή όπως το Acorns

Η εφαρμογή Acorns δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέονται με πολλές χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού της εφαρμογής. Κάθε συναλλαγή γίνεται με αυτές τις κάρτες και εξοικονομεί χρήματα στον λογαριασμό της εφαρμογής.

Οι χρήστες του Acorn μπορούν να ορίσουν ένα ποσό μηνιαίως ή καθημερινά, κερδίζοντας χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των παραπομπών και της επιστροφής μετρητών. Τα Acorns είναι οι καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης χρημάτων και ανάπτυξης που έχουν καλή απόδοση για να κερδίζετε χρήματα για κάθε δεκάρα που ξοδεύετε.

Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συμπεριληφθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά Investment, όπως το Acorns

Πόσο κοστίζει η ανάπτυξη μιας επενδυτικής εφαρμογής όπως το Acorns

ο καλύτερη εφαρμογή για εφαρμογές κόστους επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων όπως τα βελανίδια μπορεί να αναπτυχθεί με τα πλούσια και τυπικά χαρακτηριστικά και να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για τη διαχείριση κάθε δραστηριότητας.

Εμείς στην Deorwine Infotech είμαστε οι η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά επενδύσεις μετοχών που έχει τεράστια εμπειρία για να κατανοήσει και να αναπτύξει το ίδιο. Ακολουθούμε την ευέλικτη μεθοδολογία για να διαχειριστούμε το πολύτιμο έργο σας και να το κάνουμε επιτυχημένο.

Η ομάδα μας πρώτα πάντα καταλαβαίνει τις απαιτήσεις του πελάτη μας και ξεκίνησε από τη δημιουργία ενός MVP, Σχεδίαση, Εφαρμογή, Ενοποίηση API, Ενοποίηση τρίτου μέρους, Δοκιμή και Παράδοση, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακή επενδυτική εφαρμογή.

Η ομάδα υποχρεούται να αναπτύξτε μια εφαρμογή επένδυσης όπως το Acorns:

  • Επιχειρηματικός Αναλυτής
  • Σχεδιασμός UX/UI
  • Προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά
  • Δοκιμαστής
  • Υποστήριξη & Συντήρηση

ο καλύτερες δωρεάν επενδυτικές εφαρμογές είναι οι πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στις μέρες μας, γιατί κάθε χρήστης θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για το λαμπρό μέλλον του. Μερικές φορές, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι περίπλοκη, επομένως πρέπει να επιλέξετε το καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar