Πού να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη

0
Πού να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη

Η καλλιέργεια μανιταριών μέσω κιτ καλλιέργειας είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που μπορεί να κάνει ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας. Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να αγοράσετε κιτ μανιταριών στη Σιγκαπούρη, μην ψάχνετε άλλο! Σε αυτό το blog post, θα μοιραστώ μια λίστα με μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη.

Τα μανιτάρια είναι ένα είδος μυκήτων που χρησιμοποιείται στη μαγειρική. Μπορούν να προστεθούν σε σούπες, σάλτσες, τηγανητές πατάτες και πολλά άλλα. Όχι μόνο έχουν μοναδική γεύση και υφή, αλλά είναι επίσης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Β και μέταλλα.

Η καλλιέργεια μανιταριών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τη φύση και τον κύκλο ζωής των μανιταριών. Μπορεί επίσης να είναι ένα διασκεδαστικό και ικανοποιητικό χόμπι που σας προσφέρει φρέσκα, νόστιμα μανιτάρια για να απολαύσετε. Αυτή είναι σίγουρα μια διασκεδαστική δραστηριότητα και για τα παιδιά. Αν αναρωτιέστε να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη, εδώ είναι οι συστάσεις μου!

πού να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη
Από αριστερά προς τα δεξιά: Mushroom Lab, Kin Yan και Mushroom Kingdom κιτ καλλιέργειας μανιταριών. Εικόνες που λαμβάνονται από τους ιστότοπούς τους ή από τα κανάλια λιανικής τους.

  1. Ζαλίζω – Το Bewilder είναι ένα στούντιο μυκολογικού σχεδιασμού στη Σιγκαπούρη που όχι μόνο καλλιεργεί βρώσιμα μανιτάρια, πειραματίζεται και με μύκητες φτιάχνοντας μοναδικά προϊόντα με αυτά. Έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία από κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη. Εδώ θα βρείτε μανιτάρια στρειδιών, τα οποία είναι τα πιο εύκολα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα βρώσιμα μανιτάρια, αλλά και πιο εξωτικές ποικιλίες όπως shiitake, lion’s mane (μανιτάρι κεφαλής μαϊμού), cordyceps, lingzhi και άλλα. Εάν είστε νέος στην καλλιέργεια μανιταριών, ρωτήστε ποιες συνθήκες καλλιέργειας χρειάζονται όταν πρόκειται για τα πιο εξωτικά μανιτάρια τους, για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να παρέχετε ένα κατάλληλο περιβάλλον για να ευδοκιμήσει. Οι τιμές ξεκινούν από 25 $ το κιτ. Ελέγξτε το κατάστημά τους περιστασιακά για να δείτε τι προσφέρεται, ψωνίστε την επιλογή εδώ.
  2. Kin Yan – Η Kin Yan είναι μια καθιερωμένη φάρμα μανιταριών στη Σιγκαπούρη και τα μανιτάρια της είναι διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες ποικιλίες μανιταριών, περιλαμβάνουν ροζ και χρυσαφένια μανιτάρια στρειδιών. Το κιτ καλλιέργειας συνοδεύεται από σακούλα ωοτοκίας μανιταριών και ψεκαστήρα. Αποκτήστε το δέσιμο για 18 $ το πακέτο.
  3. Μανιτάρι Βασίλειο – Το Mushroom Kingdom βρίσκεται επί του παρόντος σε παύση, αλλά τα κιτ ανάπτυξης Mushroom Garden εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα από το StarX δέσιμο κατάστημα ή μέσω Naturlink. Το κιτ καλλιέργειας μανιταριών στρειδιών κοστίζει 19,51-19,90 $ το κουτί.
  4. Mushroom Lab – Το Mushroom Lab προσφέρει τρία είδη μανιταριών στρειδιών, ροζ, χρυσαφί και γκρι. Κάθε κιτ κοστίζει 19,90 $ και διατίθεται από Naturlink.
κιτ καλλιέργειας μανιταριών Σιγκαπούρη
Κιτ καλλιέργειας μανιταριών από την Bewilder, εικόνες που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα τους.

Σε τοπικό επίπεδο, αυτά είναι τα μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε κιτ καλλιέργειας μανιταριών στη Σιγκαπούρη. Εάν είστε σοβαροί για την καλλιέργεια μανιταριών στο σπίτι, μπορείτε ακόμη και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για την καλλιέργεια μανιταριών. Γνωρίζετε άλλα μέρη στη Σιγκαπούρη που πωλούν κιτ καλλιέργειας μανιταριών; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Για περισσότερες ενημερώσεις για την κηπουρική, ακολουθήστε τη σελίδα μου στο Facebook – Ο τρυφερός κηπουρόςσελίδα στο Instagram @tendergardener και εγγραφείτε στο my Κανάλι YouTube! Τα λέμε εκεί!

Κύρια φωτογραφία από Olga Lioncat

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar