Παρασκευή πίτσας στη Ρώμη με παιδιά – Μίνι ταξιδιώτες

0
Παρασκευή πίτσας στη Ρώμη με παιδιά – Μίνι ταξιδιώτες

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

μ.Χ. | Ήμουν ή θα μπορούσα να είμαι εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την ανάρτηση με αποζημίωση μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο χρήσιμο για τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης. Δείτε την πλήρη πολιτική αποκάλυψης και την πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα μαθήματα τείνουν να αποτελούνται από περίπου 10 άτομα που όλοι μπορούν να φτιάξουν τη δική τους πίτσα και στη συνέχεια να την τρώνε έτσι ώστε να είστε προσεκτικοί με την επίσκεψή σας, ώστε να πεινάσετε όταν τελειώσετε και να είστε έτοιμοι να φάτε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Ταξιδέψαμε κατά τη διάρκεια του Covid, οπότε όλοι φορούσαμε μάσκες μέσα, ακόμα και τα παιδιά.

Το μάθημα ήταν όλο στα αγγλικά και παρόλο που συμμετείχαν και άλλες εθνικότητες, όλοι μιλούσαν αγγλικά. Είμαστε τόσο τυχεροί από αυτή την άποψη.

Τι κάνετε λοιπόν στο μάθημα παρασκευής πίτσας;

Θα σας ζητηθεί να πλύνετε τα χέρια σας και στη συνέχεια όλη η ομάδα συγκεντρωθεί γύρω από ένα τραπέζι για να διδαχθεί πώς να φτιάξετε τη ζύμη σας.

Θα μετρήσετε, θα ανακατέψετε, θα ζυμώσετε και θα κυλήσετεμεγάλο βγάλτε τη δική σας κρούστα και μάθετε πώς και γιατί πρέπει να την αφήσετε να φουσκώσει. Στη συνέχεια, οι σεφ θα εισέλθουν και θα ανταλλάξουν τη βάση της πίτσας με τη δική τους, καθώς πρέπει να ξεκουραστεί για 24 ώρες για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί. Αυτό σημαίνει επίσης ότι αν μπερδέψετε αυτό το πρώτο στάδιο, θα έχετε ακόμα μια υπέροχη πίτσα να φάτε.

Μόλις γίνει η βάση και τυλιχτεί σε ρολό, θα περάσετε στην κουζίνα πάνω από τη βάση με μια πλούσια σπιτική σάλτσα και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας toppings.

Οι φωτογραφίες από την ημέρα σας δείχνουν περισσότερα από αυτά που κάνετε από ό,τι μπορώ, θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσετε το Instagram Reel μας!

Είναι φυσικά ένας ακριβός τρόπος για να έχετε ένα δείπνο πίτσας, αλλά παρόλα αυτά είναι μια υπέροχη ευκαιρία εκμάθησης και ιταλικής εμπειρίας που δεν πρέπει να χάσετε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar