Ο Roger Waters κυκλοφορεί το „The Lockdown Sessions“ – No Treble

0
Ο Roger Waters κυκλοφορεί το „The Lockdown Sessions“ – No Treble

Roger Waters: The Lockdown SessionsΚατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο πρώην μπασίστας και τραγουδιστής των Pink Floyd, Roger Waters, παρέμεινε απασχολημένος με την μπάντα του ηχογραφώντας κομμάτια από απόσταση από τα σπίτια τους. Ο Waters κυκλοφόρησε τα κομμάτια μέσω του καναλιού του στο YouTube, αλλά τώρα τα έχει συγκεντρώσει ως νέο ψηφιακό άλμπουμ που ονομάζεται Οι συνεδρίες κλειδώματος.

Το EP με πέντε τραγούδια περιλαμβάνει κομμάτια από τον σόλο κατάλογο Waters καθώς και τις μέρες του στους Pink Floyd. Αυτό περιλαμβάνει το „Mother“ και το „Vera“ από Ο τοίχος«Two Suns In The Sunset» και «The Gunner’s Dream» από Η τελική περικοπήκαι «The Bravery of Being Out Of Range» από το σόλο άλμπουμ του, Διασκεδάζοντας μέχρι θανάτου. Περιλαμβάνει επίσης την έκδοση του 2022 του „Comfortably Numb“, η οποία ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του „This Is Not A Drill“.

Ο Waters εξηγεί την ιστορία του άλμπουμ.

«Η περιοδεία μας εμείς και αυτοί διήρκεσε τρία χρόνια…» γράφει. «Σε κάθε συναυλία κάναμε ένα encore αφού έκλεινε το κεντρικό σόου με το «Comfortably Numb»…το encore ήταν πάντα «Mother»… Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί αποφάσισα να ξεκινήσω να κάνω άλλα τραγούδια; Τέλος πάντων, κάποια στιγμή μετά το τέλος της περιοδείας, άρχισα να σκέφτομαι, «Θα μπορούσε να γίνει ένα ενδιαφέρον άλμπουμ, όλα αυτά τα encores»… «The Encores». «Ναι, έχω ένα ωραίο δαχτυλίδι!» =» Τότε… βρίσκομαι στην Αγγλία και κάνω τη συναυλία αφιέρωμα στο Ginger Baker ένα βράδυ της Τρίτης στο Hammersmith Odeon με τον Eric Clapton και… το επόμενο Σάββατο με πορεία από την Αυστραλιανή Πρεσβεία στην Πλατεία του Κοινοβουλίου προς κάντε μια ομιλία για να υποστηρίξετε τον Τζούλιαν Ασάνζ, όταν με ενοχλείτε, Covid…Σλουμμμ! Για μένα ήταν Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Κλείδωμα! Τόσο για το έργο «Encores». Εκτός και αν… έχουμε βάλει „C. Numb‘ στο τέλος της συλλογής, ως κατάλληλο θαυμαστικό στο κλείσιμο αυτού του κύκλου αγάπης.»

Όπως και με το „Comfortably Numb“, Οι συνεδρίες κλειδώματος έγινε συμπαραγωγή από Γκας Σέιφερτ, ο οποίος παίζει επίσης μπάσο για κάθε ένα από τα τραγούδια. Δείτε το „Vera/Bring the Boys Back Home“, όπου παίζει τόσο όρθιο όσο και ηλεκτρικό μπάσο.

Οι συνεδρίες κλειδώματος είναι διαθέσιμο τώρα iTunes, Amazon MP3και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι συνεδρίες κλειδώματος Λίστα κομματιών:

  1. Μητέρα
  2. Δύο Ήλιοι στο ηλιοβασίλεμα
  3. υποκοριστικό της Veronica
  4. Το όνειρο του πυροβολητή
  5. Η γενναιότητα του να είσαι εκτός εμβέλειας
  6. Comfortably Numb 2022
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar