Οικογενειακή περιήγηση στο Βατικανό στη Ρώμη με παιδιά – Μίνι ταξιδιώτες

0
Οικογενειακή περιήγηση στο Βατικανό στη Ρώμη με παιδιά – Μίνι ταξιδιώτες

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Την 4η ημέρα των επτά ημερών μας στη Ρώμη με τα παιδιά, επισκεφτήκαμε το Βατικανό με παιδιά. Φιλοξενηθήκαμε στην οικογενειακή μας περιοδεία στο Βατικανό για παιδιά Rome4Kids Tours.

μ.Χ. | Ήμουν ή θα μπορούσα να είμαι εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την ανάρτηση με αποζημίωση μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο χρήσιμο για τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης. Δείτε την πλήρη πολιτική αποκάλυψης και την πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Είμαι αρκετά τυχερός που έχω πάει στο Βατικανό μερικές φορές από την πρώτη μου επίσκεψη το 2001. Ήμουν σε ιδιωτική περιοδεία με την οικογένειά μου, πιο πρόσφατα με τον σύζυγό μου, ακόμη και στην καπέλα Σιξτίνα για ιδιωτικό εκδήλωση πίσω όταν εταιρικές εκδηλώσεις όπως αυτό ήταν ακόμα το πράγμα να κάνουμε. Αυτό που δεν είχα κάνει ποτέ πριν ήταν να επισκεφτώ το Βατικανό με τα παιδιά.

Ο αδερφός και η κουνιάδα μου έχουν επισκεφτεί το Βατικανό με παιδιά όμως, το 2016 όταν τα παιδιά τους ήταν 2,4 και 6 ετών. Μας έδειξαν ότι το Βατικανό με τα παιδιά θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αν χρησιμοποιούσατε τον σωστό ξεναγό και βεβαιωθείτε ότι ήταν φιλικές προς την οικογένεια. Έτσι, ήρθαμε ξανά σε επαφή με το Rome4Kids Tours και είμαστε χαρούμενοι που το κάναμε.

Η οικογενειακή μας περιήγηση στο Βατικανό με παιδιά ήταν η τέταρτη περιοδεία μας από τις επτά ημέρες μας στη Ρώμη με παιδιά. Έτσι τα παιδιά μας θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν εξαντληθεί και να είχαν τελειώσει με περιοδείες. Ευτυχώς δεν τους δόθηκε καμία ευκαιρία να βαρεθούν ή να αποσπαστούν από την κύρια πρόκληση – ένα κυνήγι οδοκαθαριστών στο Βατικανό.

Η ξενάγηση ονομάζεται «The Divine Race Treasure Hunt of the Vatican» και στα παιδιά δίνεται ένα φυλλάδιο με εικόνες από πράγματα που πρέπει να προσέξουν και να τσεκάρουν στη διαδρομή. Ο ξεναγός στοχεύει την ομιλία τους στα παιδιά, εξηγώντας την άνοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την ανάπτυξη του Χριστιανισμού και τη δημιουργία της Πόλης του Βατικανού. Ο ξεναγός μας χρησιμοποίησε επίσης ένα iPad για να παρουσιάσει ορισμένες από τις πληροφορίες με πολύ πιο φιλικό προς τα παιδιά τρόπο χρησιμοποιώντας εικόνες και κινούμενα σχέδια.

Εάν αυτή ήταν η πρώτη σας περιοδεία στο Βατικανό και θέλατε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία, τότε αυτή ίσως δεν είναι η περιοδεία για εσάς, αλλά αν θέλετε μια περιήγηση στο Βατικανό που διαρκεί 3 ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά σας είναι ενεργά αφοσιωμένοι και ενδιαφέρονται, και έχετε χρόνο να δείτε και μερικά καταπληκτικά πράγματα, τότε αυτή η οικογενειακή περιήγηση στο Βατικανό είναι σίγουρα για εσάς.

Σε προηγούμενες επισκέψεις στο Βατικανό, ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα σχετικά με την κράτηση μιας περιοδείας ήταν η δυνατότητα παράλειψης της, κατά καιρούς, 3ωρης γραμμής για να μπείτε μέσα. Δεν είναι μια γραμμή για παράλειψη. Ωστόσο, βιώσαμε το Βατικανό με απίστευτο τρόπο, καθώς ένιωσα τόσο ήσυχο και τόσο γελοία ανυπόφορο. Εάν μπορείτε να ταιριάξετε σε ένα ταξίδι στη Ρώμη τους επόμενους μήνες πριν οι αριθμοί επανέλθουν – κάντε.

Μόλις περάσαμε την πόρτα στο Βατικανό, ξεκινήσαμε το κυνήγι του θησαυρού. Τα κορίτσια λάτρεψαν αυτό το στοιχείο της περιοδείας, αν και μερικές φορές πίστευα ότι είχαν τόσο εμμονή με την εύρεση κλειδιών που δεν ήθελαν να ακούσουν τις πληροφορίες. Αποφασίσαμε ότι μπορούσαν πρώτα να ακούσουν και μετά να κυνηγήσουν.

Μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια της οικογενειακής περιήγησης στο Βατικανό ήταν η Καπέλα Σιξτίνα και η Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τους πίνακες και ούτε εμείς. Έμαθαν επίσης τόσα πολλά που βασίστηκαν στη γνώση των περιηγήσεων μας νωρίτερα την εβδομάδα του Κολοσσαίου και της περιήγησης στην πόλη στο καρότσι του γκολφ.

Συνοπτικά, η περιήγησή μας με Rome4Kids ήταν απαράδεκτη, μια εμπειρία ζωής για τους μίνι ταξιδιώτες μας και τους εαυτούς μας που δεν θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει χωρίς το Rome4Kids.

Όχι μόνο διαθέσιμο στη Ρώμη, Europe4KidsTours βρίσκονται πλέον σε όλη την Ιταλία και επίσης σε 13 άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συνιστάται.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar