Μάθετε να σχεδιάζετε το πακέτο δραστηριοτήτων

0
Μάθετε να σχεδιάζετε το πακέτο δραστηριοτήτων

Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτό το πακέτο δραστηριοτήτων Μάθετε να σχεδιάζετε! Είναι ο τέλειος τρόπος για να τα ενθαρρύνετε να ζωγραφίζουν και να τους δίνετε αυτοπεποίθηση όπως κάνουν! Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο να κάνετε τα παιδιά να είναι δημιουργικά, αυτή η δραστηριότητα ζωγραφικής είναι αυτή!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διασκεδαστικοί τύποι ζώων και πράγματα για ζωγραφική που διδάσκουν στα παιδιά πώς να τα κάνουν βήμα-βήμα. Εάν έχετε έναν εκκολαπτόμενο καλλιτέχνη ή κάποιον που αγαπά την τέχνη, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εκτυπώσιμο για να το χρησιμοποιήσει!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους σελιδοδείκτες μου για τα ζώα για άλλη μια διασκεδαστική χειροτεχνία που μπορούν να κάνουν τα παιδιά!

μάθετε να σχεδιάζετε εκτυπώσιμο πακέτο

Μάθετε να σχεδιάζετε το πακέτο δραστηριοτήτων

Αυτό το πακέτο δραστηριοτήτων είναι κατασκευασμένο για μια μεγάλη ποικιλία ηλικιών. Κάθε συγκεκριμένη ενότητα τους οδηγεί βήμα-βήμα για το πώς να το σχεδιάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Θα λατρέψουν να σας δείξουν το αποτέλεσμα – και ίσως θέλουν ακόμη και να σας διδάξουν τη διαδικασία! Το υπέροχο πράγμα είναι ότι μόλις κατεβάσετε ολόκληρο το πακέτο, είναι τέλειο για να τα ζωγραφίσουν και να επιστρέψουν όσες φορές θέλουν!

Παρακολουθήστε μας να χρησιμοποιούμε αυτές τις Μάθετε να σχεδιάζετε σελίδες

Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει πόσο εύκολο είναι στη χρήση αυτών των εκτυπώσιμων σχεδίων. Είναι απλώς μια διασκέδαση για όλους.

εκτυπώσιμο πακέτο για παιδιά τα πάντα για το σχέδιο

Τι περιλαμβάνει αυτό το εκτυπώσιμο πακέτο εκμάθησης σχεδίασης;

Τόσα πολλά διασκεδαστικά πράγματα! Αν και δεν μπορώ να δώσω όλες τις λεπτομέρειες, απλά να ξέρετε ότι οι δεξιότητές τους στο σχέδιο θα δοκιμαστούν – με την καλή έννοια!

Θα κληθούν να ζωγραφίσουν:

 • Γάτα
 • Σκύλος
 • Αγελάδα
 • λιοντάρι
 • Πίθηκος
 • Αγόρι
 • Αράχνη
 • Ιστός αράχνης
 • Πουλί
 • Ελέφαντας
 • Βάτραχος
 • κι αλλα!
προμήθειες που απαιτούνται για τη σχεδίαση και τη χρήση αυτού του εκτυπώσιμου πακέτου

Για κάθε θέμα σχεδίασης, υπάρχουν βήματα που τους δείχνουν πώς να το κάνουν και, στη συνέχεια, άφθονο χώρο για να το ζωγραφίσουν μόνοι τους. Πραγματικά δεν γίνεται καλύτερο από αυτό!

εκτυπώσιμα για το πώς να σχεδιάζετε ζώα

Καλύτερα να ετοιμάσεις λίγο χώρο στο ψυγείο γιατί θα κρεμάσεις ένα σωρό έργα τέχνης τις επόμενες μέρες!

βήματα για να σχεδιάσετε μια γάτα

Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, έχει διάφορα βήματα για το πώς να αποκτήσετε το τελικό αποτέλεσμα μιας χαριτωμένης και χαδιάρης γάτας!

πώς να σχεδιάσετε μια γάτα

Ποιο είναι το μαθησιακό όφελος της ζωγραφικής των παιδιών;

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι καθώς ένα παιδί αποκτά αυτοπεποίθηση, αυξάνεται και η δημιουργικότητά του. Τις περισσότερες φορές, όταν πρόκειται για τη ζωγραφική, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι απλώς να καταλάβουμε πώς να ξεκινήσουμε.

Αν αυτά τα εκτυπώσιμα μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν λίγο την πίεση από τα παιδιά και να τα κάνουν να γίνουν δημιουργικά, αυτό είναι μια τεράστια νίκη!

Όχι μόνο θα δουλέψουν πάνω στις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αλλά θα δουλέψουν ακολουθώντας τις οδηγίες, τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και την υπομονή να δουλέψουν στα διάφορα βήματα.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να τα απλοποιήσω σε έξι βήματα για κάθε σχέδιο, κάτι που νομίζω ότι είναι χρήσιμο για τα παιδιά!

πώς να σχεδιάσετε οδηγίες για παιδιά

Μόλις ζωγραφίσουν τις δικές τους εικόνες, μπορούν στη συνέχεια να τις χρωματίσουν όπως θέλουν! Δώστε τους ένα ψαλίδι για να κόψουν τα τελειωμένα έργα τέχνης τους!

μάθετε να σχεδιάζετε εκτυπώσιμο

Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να αγαπήσει ο μικρός σας καλλιτέχνης; Δημιούργησα μια σελίδα δειγματοληψίας που μπορείτε να δοκιμάσετε! Εάν είστε ευχαριστημένοι με αυτό και τα παιδιά το λατρεύουν, φροντίστε να πάτε και να πάρετε ολόκληρο το πακέτο ζωγραφικής – αξίζει τον κόπο!

πώς να σχεδιάσετε μια γάτα με δυνατότητα εκτύπωσης

Αποκτήστε τη Δραστηριότητα εδώ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το ΠΛΗΡΕΣ πακέτο δραστηριοτήτων Learn to Draw παρακάτω!

Μην ξεχάσετε να δείτε τις Ιδέες ζωγραφικής με δακτυλικά αποτυπώματα με εκτυπώσιμα πλαίσια σχεδίασης για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση στο σχέδιο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar