Κυνήγι οδοκαθαριστών σχολικής τάξης – Διασκέδαση με τη μαμά

0
Κυνήγι οδοκαθαριστών σχολικής τάξης – Διασκέδαση με τη μαμά

Αυτό το εκτυπώσιμο κυνήγι οδοκαθαριστών για την επιστροφή στο σχολείο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με την τάξη και να τα κάνει ενεργά και διασκεδαστικά. Θα μάθουν επίσης πού μένουν τα σχολικά είδη στην τάξη.

Αυτό θα ήταν τέλειο για μια νέα τάξη και ένα διασκεδαστικό φύλλο εργασίας για τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε το στην αρχή της σχολικής χρονιάς ή για να καλωσορίσετε νέους μαθητές. Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα διασκεδάσουν με αυτό στην αρχή του χρόνου ή ανά πάσα στιγμή!

Μιλώντας για ένα υπέροχο κυνήγι οδοκαθαριστών, φροντίστε να ελέγξετε και τις ερωτήσεις μου για το Human Scavenger Hunt! Αυτό είναι ένα άλλο απλό κυνήγι οδοκαθαριστών για παιδιά.

πίσω στο σχολείο κυνήγι οδοκαθαριστών εκτυπώσιμο

Βοηθήστε τα παιδιά να προετοιμαστούν για το σχολείο

Είναι κατανοητό ότι τα παιδιά μπορούν να δυσκολευτούν με την επιστροφή στο σχολείο. Οι ρουτίνες αλλάζουν, δεν είναι στο σπίτι, τους λείπει η οικογένειά τους και αυτό συμβαίνει όλη τη νύχτα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά σε αυτή τη μετάβαση και τη μεγάλη μέρα! Εδώ είναι μερικές συμβουλές που ελπίζω να σας βοηθήσουν.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για την πρώτη μέρα του σχολείου:

 • Χρησιμοποιήστε το Back To School Scavenger Hunt για να ενθαρρύνετε τον ενθουσιασμό και να εξοικειωθείτε με την ιδέα της αλλαγής.
 • Δείξτε στα παιδιά το σχολείο τους. Κάντε μια διαδρομή για να τους δείξετε πώς μοιάζει. Θα μπορούσατε ακόμη και να τους βάλετε να παίξουν στην παιδική χαρά. Το να τους πείτε ότι μπορούν να παίζουν στην παιδική χαρά κάθε μέρα για διάλειμμα μπορεί να βοηθήσει.
 • Παρακολουθήστε ανοιχτά σπίτια και πίσω στις σχολικές βραδιές. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει τα παιδιά να δουν το εσωτερικό του σχολείου τους, αλλά θα συναντήσουν τον δάσκαλό τους και άλλους μαθητές στην τάξη τους. Αυτό είναι τεράστιο. Όταν τα παιδιά, ή ακόμα και οι ενήλικες, έχουν μια οπτική ιδέα για το περιβάλλον και συναντούν μερικούς ανθρώπους, μπορούν να αρχίσουν να αισθάνονται πιο άνετα με την ιδέα.
 • Παρακολουθήστε παιδικές εκπομπές ή ταινίες για το σχολείο και τη μετάβαση στο σχολείο την πρώτη φορά. Το περιοδικό Parents έχει μια υπέροχη λίστα που μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε ραντεβού παιχνιδιού με άλλα παιδιά που θα είναι στην ίδια τάξη.
 • Επιστρέψτε στα ψώνια του σχολείου και κάντε το διασκεδαστικό.
 • Δημιουργήστε μια γωνιά για το σπίτι.
 • Απολαύστε τις φωτογραφίες του σχολείου.
 • Κάντε μερικές σχολικές δραστηριότητες για την πρώτη εβδομάδα και εκτυπώσιμα για την πρώτη μέρα του σχολείου.
 • Σχεδιάστε ένα πάρτι πίσω στο σχολείο με όλα τα αγαπημένα φαγητά και δραστηριότητες του παιδιού σας.
χρωματιστό πίσω στο σχολείο εκτυπώσιμο κυνήγι οδοκαθαριστών σε ένα πρόχειρο

Μια τελευταία συμβουλή για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να επιστρέψουν στο σχολείο είναι να διατηρήσετε μια καλή στάση. Αν και αυτή η εποχή είναι αγχωτική για τους μεγάλους, μπορεί να είναι ακόμα πιο αγχωτική για τα παιδιά. Ενθαρρύνετε τους να ενθουσιαστούν διατηρώντας τη διάθεσή σας θετική και χαρούμενη!

Χρήση του Scavenger Hunt στην τάξη

Είστε δάσκαλος που ψάχνει έναν τρόπο να βοηθήσει τους μαθητές σας να εξοικειωθούν με τα σχολικά είδη; Είτε το χρησιμοποιείτε ως εργαλείο διαχείρισης τάξης είτε για να βοηθήσετε τους μαθητές σας να γνωρίσουν ποιες είναι οι προμήθειες, αυτό το Back To School Scavenger Hunt μπορεί οπωσδήποτε να χρησιμοποιηθεί στην τάξη.

επιστροφή στο σχολείο με δυνατότητα εκτύπωσης σε πρόχειρο

Για τη διαχείριση τάξης:
Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν ή πρέπει να κάνουν οι δάσκαλοι είναι να κάνουν στους μαθητές μια ξενάγηση στην τάξη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το σιντριβάνι, όπου οι μαθητές βάζουν τα σακίδια και τα παλτά τους, πώς να προετοιμαστούν για το μεσημεριανό γεύμα και φυσικά πού βρίσκονται τα σχολικά είδη. Αυτό το τελευταίο ισχύει ιδιαίτερα για τα μεγαλύτερα δημοτικά που επιτρέπεται να πάρουν προμήθειες όπως τα χρειάζονται.

Αφού κάνετε την ξενάγηση με τα σχολικά είδη, μπορείτε να ζητήσετε από τους μαθητές σας να ολοκληρώσουν αυτό το κυνήγι οδοκαθαριστών για να σας βοηθήσουν να επαναλάβετε πού βρίσκονται οι προμήθειες. Αυτό μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή σε μικρές ομάδες.

έγχρωμο και ασπρόμαυρο εκτυπώσιμο κυνήγι οδοκαθαριστών

Προετοιμασία επιστροφής στο σχολείο Scavenger Hunt

Η προετοιμασία αυτού του κυνηγιού οδοκαθαριστών είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά χρειάζεται Τυπώνω η σελίδα. Αυτός ο πόρος διατίθεται σε έγχρωμο και ασπρόμαυρο και είναι μία σελίδα το καθένα.

Για την τάξη, μια επιλογή είναι η πλαστικοποίηση και η χρήση δείκτες ξηρής διαγραφής. Τότε το έχετε προετοιμάσει για τα επόμενα χρόνια.

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε εργαλείο γραφής θέλουν. Εάν είστε στο σπίτι, μπορείτε να πάρετε τις προμήθειες και να τις μετακινήσετε στο δωμάτιο ή στο σπίτι. Μόλις βρεθούν, μπορούν να ελεγχθούν. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε μια τάξη ή εάν το χρησιμοποιείτε για να τα βοηθήσετε να μάθουν πού βρίσκονται οι προμήθειες, θα έμεναν απλώς στο σπίτι τους.

Περιλαμβάνονται σχολικά είδη:

 • ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ
 • Κραγιόνια
 • Γόμα
 • Συνδετήρες
 • Κυβερνήτης
 • Κολλώδεις σημειώσεις
 • Σημειωματάριο
 • Βιβλίο
 • Κόλλα
 • Μολύβι
 • Σημάδι
 • Ψαλίδια

Τα παιδιά σας θα λατρέψουν να χρησιμοποιούν αυτό το κυνήγι οδοκαθαριστών για να προετοιμαστούν για το σχολείο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να μειώσουν το άγχος και να ηρεμήσουν τα νεύρα. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για να βοηθήσετε τα παιδιά να μάθουν ποια είναι τα σχολικά είδη.

Οι νεότεροι μαθητές θα λατρέψουν αυτούς τους δωρεάν πόρους και είναι υπέροχοι για χρήση στη δική σας τάξη. Μπορείτε να τους δώσετε ενδείξεις ή να το αποθηκεύσετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα πριν από τις ανοιξιάτικες διακοπές! Όλη η τάξη θα ενθουσιαστεί με αυτήν την εργασία γιατί είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να βρίσκεις πράγματα στην τάξη. Μπορείτε να έχετε μικρά βραβεία ή διαφορετικά πράγματα για να μοιράσετε στα παιδιά αν θέλετε! (Τα μικρά μπισκότα είναι πάντα μια διασκεδαστική απόλαυση!)

εκτυπώσιμο πίσω στο σχολείο κυνήγι οδοκαθαριστών με εικόνες

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar