Η σωματική και ψυχική αυτο-φροντίδα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Δείτε πώς μπορείτε να το αλλάξετε τώρα!

0
Η σωματική και ψυχική αυτο-φροντίδα είναι σε χαμηλά επίπεδα.  Δείτε πώς μπορείτε να το αλλάξετε τώρα!

Οι Αμερικανοί υφίστανται μια ανησυχητική μείωση της συναισθηματικής τους ευημερίας, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές καταστροφές και κακοτυχίες που υπέστη ο κόσμος και το περήφανο έθνος μας τα τελευταία χρόνια. Έτσι, γίνεται μια βολική επιλογή για πολλούς Αμερικανούς να παραμερίσουν την αισιοδοξία και να πέσουν σε έναν φαύλο κύκλο αρνητικότητας.

Φαινόταν να βάλουμε την ευτυχία στο πίσω μέρος. Η ηγετική ομιλήτρια γυναικών, ειδικός στη νοοτροπία και την ευτυχία και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για γυναίκες, SheCAN!, η Peggy Sullivan προτρέπει όλους να βρουν αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, να προωθήσουν την ευτυχία και να παραμείνουν υπόλογες σε αυτήν για να ζήσουν μια γεμάτη ζωή.

Μια φθίνουσα κατάσταση της ευτυχίας

Η Εθνική Έκθεση Ευτυχίας έχει δείξει ανησυχητικά στοιχεία για την κατάσταση της ευτυχίας της χώρας. Ορισμένα βασικά ευρήματα στην έκθεση αποκάλυψαν τα ακόλουθα ατυχή στοιχεία:

  • Μόνο το 5% των ερωτηθέντων αισθάνεται ευτυχία σταθερά
  • Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων επιβιώνουν, αντί να ευδοκιμούν
  • 7 στις 10 γυναίκες δεν έχουν χρόνο για ό,τι είναι σημαντικό για αυτές
  • Οι άνθρωποι θα ήθελαν να είναι πιο ευτυχισμένοι και να ζήσουν μια πιο ικανοποιητική ζωή, αλλά δεν ξέρουν πώς

Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι μας λείπει η κατεύθυνση στην αναζήτηση της ευτυχίας και της ικανοποίησης. Και είναι ακόμη πιο ανησυχητικό ότι δεν γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι.

Η ευτυχία είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και μεταδοτικό συναίσθημα. Όχι μόνο μας κάνει να νιώθουμε καλά, αλλά μπορεί να μας επιτρέψει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί προσωπικά και επαγγελματικά. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πτώση της ευτυχίας για να διασφαλίσουμε ότι ως έθνος ευημερούμε, όχι απλώς επιβιώνουμε.

Αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε την ευτυχία και να κάνετε την αυτοφροντίδα προτεραιότητα

Σύμφωνα με τον Εθνικό Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα, σεβαστή ευτυχία, εμπειρογνώμονα νοοτροπίας, συγγραφέα και ηγετική ομιλήτρια γυναικών, η Peggy Sullivan έχει αναπτύξει δραστικά βήματα για την αντιμετώπιση αυτής της μείωσης της ευτυχίας μέσω μιας συστηματικής προσέγγισης στη διαχείριση χρόνου που αποκαλεί Values-First Management.

Το Values-First Management στοχεύει να επιτρέψει στους ανθρώπους να προσδιορίσουν τις βασικές αξίες που είναι κρίσιμες για να ζήσουν μια παραγωγική και ευτυχισμένη ζωή. Το πιο σημαντικό, είναι μέσω της ανακάλυψης αυτών που οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τι πρέπει να κάνουν για να κάνουν τις αξίες τους εφαρμόσιμες και να ζήσουν μια πιο ικανοποιητική ζωή.

Έχει μιλήσει εκτενώς για αυτήν την έννοια μαζί με άλλα σχετικά θέματα, όπως η νοοτροπία και η ευτυχία. Μέσα από τις ομιλίες και τα σεμινάρια της, έχει ήδη καθοδηγήσει πολλούς στην πλοήγηση στα ακόλουθα και πολλά άλλα:

  • Θέτοντας την αυτοφροντίδα προτεραιότητα και βρίσκοντας την ευτυχία και την ηρεμία στο χάος της καθημερινότητας
  • Μαθαίνοντας να εξισορροπείτε τη δουλειά και τη ζωή για να διατηρήσετε την ενέργεια, να αποτρέψετε την εξάντληση και να βρείτε νόημα στα πράγματα που κάνετε
  • Αξιοποιώντας τις εσωτερικές δυνάμεις και τη δύναμή σας για να αισθανθείτε οργανικά καλά, ευφορικά και ενεργητικά
  • Εντοπισμός τρόπων προσαρμογής, ξεκούρασης και επαναφόρτισης της μπαταρίας σας για να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να δημιουργήσετε χρόνο για εσάς, αυτοφροντίδα και ευτυχία

Ως παραγωγικός ομιλητής, ηγέτης και υπέρμαχος της ευτυχίας, η Πέγκυ έχει βοηθήσει αμέτρητα άτομα, ιδιαίτερα γυναίκες, να ξεκινήσουν τη χαρά και την εκπλήρωσή τους από τη βαρετή ζωή. Επιλέγοντας και όντας υπεύθυνη για την ευτυχία σας, η Peggy παροτρύνει όλους να πάρουν πίσω ό,τι δικαιωματικά τους ανήκει, προσδιορίζοντας τι πραγματικά εκτιμούν οι άνθρωποι και επενδύοντας όλο τον χρόνο και την ενέργειά τους για να το επιδιώξουν για να ζήσουν μια πραγματικά ικανοποιητική ζωή.

Να βάζετε πάντα την ευτυχία πρώτα

Η Πέγκυ μας υπενθυμίζει να μην ιδρώνουμε τα μικρά πράγματα. Η ευτυχία μπορεί να έχει τη μορφή ενός σκύλου που παίζει με μια πεταλούδα ή έναν σκίουρο που σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο ή μια υπέροχη πράξη καλοσύνης που μπορεί να κάνετε εσείς ή άλλοι που μπορεί να κάνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Προτρέπει όλους να επιλέξουν την ευτυχία αναζητώντας τι κάνει τη ζωή καλύτερη κάθε μέρα. Υπάρχουν τεράστια ποσά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από την ευτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Όλα είναι προ των πυλών και είναι θέμα επιλογής τι δίνει αξία στη ζωή σου.

Αυτή η δημοσίευση επισκέπτη δόθηκε από την Peggy Sullivan

Η Peggy Sullivan είναι μια παραγωγική ομιλήτρια για την ηγεσία, τη νοοτροπία και την ευτυχία των γυναικών. Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου «H Happiness is Your Responsibility» όπου μοιράζεται την υπεράσπιση της επιλογής και της παραμονής υπόλογων για τη δική σας ευτυχία για να επιτύχετε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και βελτιωμένη υγεία και ευεξία. Μέσω της μη κερδοσκοπικής της οργάνωσης, Αυτή μπορεί!, έχει επιτρέψει στις γυναίκες να βρουν μια κοινότητα όπου μπορούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά και να αναζητήσουν νόημα με άτομα που μοιάζουν. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Women in Leadership 2019 από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης και έχει επίσης παρουσιαστεί στα Forbes Women, FOX και BloomTV και είναι μια ιδιαίτερα περιζήτητη σύμβουλος σε παγκόσμιους οργανισμούς όπως η Bank of America, η Blue Cross BlueShield. Συνέδρια Ingram Micro και WomanUp.

******

Κα Καριέρα προσπαθεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για να δείτε περισσότερα από τους αρθρογράφους και τους προσκεκλημένους συγγραφείς μας, ελέγξτε αυτά τα out! Ή εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο email μας με τα πιο πρόσφατα άρθρα μας. Είμαστε επίσης παρόντες Μεσαίο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar