Η πιο ύφεση-απόδειξη επιχείρηση? Όπρα «Κλείνει τα 100;» Περισσότερα από το „50 Shades“ Συγγραφέας; Ουρα για το Χόλιγουντ

0
Η πιο ύφεση-απόδειξη επιχείρηση?  Όπρα «Κλείνει τα 100;»  Περισσότερα από το „50 Shades“ Συγγραφέας;  Ουρα για το Χόλιγουντ

Συνέχεια από τον „σκιερό“ φίλο μας:

EL James, του οποίου Πενήντα αποχρώσεις του γκρι Η σειρά την έβαλε στον λογοτεχνικό χάρτη, κυκλοφορεί μέσω του Bloom Books, ένα αποτύπωμα του Sourcebooks, μια συνέχεια του βιβλίου της Ο κύριος. Όχι συγχαρητήρια για την εικασία του τίτλου του νέου έργου (Η δεσποινίδα), το οποίο αναμένεται να δημοσιευτεί στις 20 Ιουνίου.

Φαίνεται υπέροχη για 100:

Ευτυχισμένα 100ου Γενέθλια στο Oprah’s Book Club. Αυτά είναι 100 βιβλία, προσέξτε – όχι χρόνια. Ο σύλλογος μόλις ανακοίνωσε τα 100 τουου επιλογή: Γειά σου όμορφη (The Dial Press) από την Ann Napolitano. Και σας εύχομαι πολλά άλλα.

‚Eragon‘ Redux:

Ο συγγραφέας Christopher Paolini μεταφέρει τους αναγνώστες πίσω στον κόσμο που δημιούργησε για πρώτη φορά στο μυθιστόρημα Eragon με το δικό του επερχόμενη κυκλοφορία, Murtagh, που ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου. Το Murtagh διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Κύκλου Κληρονομικότητας και ακολουθεί έναν αναβάτη και τον δράκο του που έχουν εξοριστεί μετά την εκθρόνιση ενός μονάρχη. Μια τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος είναι επί του παρόντος στα σκαριά στο Disney+.

Η πιο ανθεκτική στην ύφεση επιχείρηση της Αμερικής — Εικασίες;

Τα βιβλιοπωλεία απολάμβαναν σταθερή αύξηση των μισθών τόσο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης (+13%) όσο και στο τελευταίο μέρος της πανδημίας (+16%), καθιστώντας την την πιο ανθεκτική στην ύφεση επιχείρηση της Αμερικής, σύμφωνα με ολοκαίνουργια έρευνα του Forbes Advisor. Η έκθεση, η οποία προσδιορίζει τις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις ανθεκτικές στην ύφεση, κατονομάζει επίσης γραφεία δημοσίων σχέσεων και υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού μεταξύ των κορυφαίων. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, τίποτα σαν ανακαίνιση αυτού του καθιστικού, μπορούμε μόνο να σκεφτούμε. Αλλά όταν πρόκειται για βιβλία, εν μέσω πανδημίας, ήταν μια από τις λίγες ασφαλείς και προσβάσιμες δραστηριότητες αναψυχής — σε μια εποχή που οι άνθρωποι διψούσαν για ένα!

Σου λείπουν αυτοί οι δημιουργικοί χυμοί;

Κατευθείαν από το στόμα του Τζίμι Κίμελ κατά τη φιλοξενία των Όσκαρ: «Το Χόλιγουντ εξαντλείται από ιδέες». Για να επιβεβαιώσετε το σημείο, εξετάστε όλα τα remake και τα sequels που παράγονται. Πού είναι λοιπόν όλες οι νέες ιδέες; Στα βιβλία — εκεί είναι που. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί τίτλοι «βιβλία σε οθόνη» που μπορεί να είναι τα επόμενα καυτά οχήματα για την τηλεόραση και τη μεγάλη οθόνη.

Και οι νικητές είναι (όχι αρκετά)…

Στο πνεύμα της σεζόν των βραβείων, αυτή την εβδομάδα είδε το Αποκαλύπτεται η μακρά λίστα για το Διεθνές Βραβείο Μπούκερ και η Ένωση Συγγραφέων Επιστημονικής Φαντασίας και Φαντασίας που αποκαλύπτει το φιναλίστ των βραβείων Nebula! Δείτε ποιος τα κατάφερε!

Trailer για τη σειρά „Last Thing He Told Me“:

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την περιορισμένη σειρά προσαρμογής της Laura Dave’s Το τελευταίο πράγμα που μου είπε. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jennifer Garner και Nikolaj Coster-Waldau και σκηνοθετείται από την Olivia Newman (Εκεί που τραγουδούν οι Crawdads), με το πιλοτικό επεισόδιο γραμμένο από τον Josh Singer (Πρώτος Άνθρωπος).

Αναπηδώντας από τον μπαμπά στον μπαμπά:

Τα συναρπαστικά απομνημονεύματα του Anthony Mohr, Κάθε άλλο Σαββατοκύριακο: ενηλικίωση με δύο διαφορετικούς μπαμπάδεςαφηγείται μια καθηλωτική ιστορία μεγάλωσης σε μια αντισυμβατική οικογένεια κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1950 και του 1960 στο Χόλιγουντ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar