Η εφαρμογή πλυντηρίου των ΗΑΕ Η Justclean συγκεντρώνει επένδυση 6 εκατομμυρίων δολαρίων

0
Η εφαρμογή πλυντηρίου των ΗΑΕ Η Justclean συγκεντρώνει επένδυση 6 εκατομμυρίων δολαρίων

Με έδρα τα ΗΑΕ Εφαρμογή για κινητά Laundry κατά παραγγελία και η αγορά καθαρισμού υπέγραψε μια επιτυχημένη συμφωνία με την Gulf Investment Corporation για επένδυση έξι εκατομμυρίων δολαρίων. Με αυτήν την επένδυση, η αγορά είναι έτοιμη να ξεκινήσει νέες υπηρεσίες σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής όπως το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.λπ.

Ιδρύθηκε το 2016 ως αγορά από επιχείρηση σε πελάτη και αγορά από επιχείρηση σε επιχείρηση σε επιλεγμένες χώρες. Οι επιχειρηματίες πίσω από αυτήν την startup σχεδιάζουν να βελτιώσουν την τεχνολογία και να την επεκτείνουν σε περισσότερες υπηρεσίες.

Αυτή η επένδυση έχει προσελκύσει πολλούς επιχειρηματίες στον κλάδο των εφαρμογών πλυντηρίου και αναζητούν ενεργά Εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών πλυντηρίου να αναπτύξουν την εφαρμογή τους. Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανάπτυξη εφαρμογών πλυντηρίου, μαζί με τα πλεονεκτήματα της ανάπτυξης τέτοιων εφαρμογών.

Αν δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα ρούχα σας ή να τα σιδερώσετε, οι εφαρμογές πλυντηρίου ρούχων και στεγνού καθαρίσματος έχουν βάλει πίσω σας. Πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να επιλέξετε μια υπηρεσία για να υποβάλετε την παραγγελία σας. Κάποιος από την υπηρεσία πλυντηρίου θα παραλάβει ρούχα από την τοποθεσία σας και θα σας τα παραδώσει πίσω αφού τα πλύνει και τα σιδερώσει. Παρακάτω είναι οι πλήρεις εφαρμογές πλυντηρίου ρούχων, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε τη δική σας Εφαρμογή παράδοσης στεγνού καθαρισμού αναλόγως.

Αφού συνδεθείτε και επιλέξετε την επιθυμητή υπηρεσία από τις διαθέσιμες επιλογές, προγραμματίστε την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των ρούχων σας. Εάν κάποιος αποδεχτεί την παραγγελία σας, θα παραλάβει όλα τα ρούχα από το χώρο σας και θα τα πάει στο κέντρο πλυντηρίων. Μετά το πλύσιμο και το σιδέρωμα, τα πανιά τυλίγονται και μετρώνται ώστε να μπορούν να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε εφαρμογές πλυντηρίου;

Σύμφωνα με έρευνα ενός εξέχοντος ιστότοπου, η αγορά εφαρμογών πλυντηρίου αναμένεται να ξεπεράσει το όριο των είκοσι δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το έτος 2027 με CAGR 3%. Μετά την πρόσφατη πανδημία, αυτές οι εφαρμογές γνώρισαν μια νέα έκρηξη, καθώς κανείς δεν επιτρεπόταν να εγκαταλείψει τα σπίτια του κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι πελάτες δεν έπρεπε να ανησυχούν για το πλύσιμο των ρούχων τους με ένα Εφαρμογή πλυντηρίου κατ‘ απαίτηση.

Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για την αγορά εφαρμογών πλυντηρίου και έχετε αποφασίσει, είναι καιρός να βουτήξετε βαθιά στη διαδικασία ανάπτυξης. Πριν προχωρήσετε, είναι καλύτερο να μάθετε τι προσφέρουν άλλες εφαρμογές για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με τις δυνατότητες που πρέπει να προσθέσετε στην εφαρμογή σας.

Οι πελάτες περιμένουν πολλά από τις εφαρμογές κατά παραγγελία και μόνο εκείνοι που προσφέρουν τις καλύτερες δυνατότητες επιβιώνουν σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσθέσετε για να κάνετε την εφαρμογή πλυντηρίου σας φουτουριστική.

Εισάγοντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Η εφαρμογή αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας σε έναν διακομιστή cloud, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και στις άλλες έξυπνες συσκευές σας. Μπορούν να συνδεθούν μέσω λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή email για να αποφύγουν την ταλαιπωρία δημιουργίας λογαριασμού.

Μπορείτε να προγραμματίσετε παραγγελίες για το μέλλον παραλαμβάνοντας την επιθυμητή ώρα παράδοσης, ημερομηνία και τοποθεσία παραλαβής. Αφού κάποιος από την εταιρεία πλυντηρίων παραλάβει την παραγγελία σας, θα μπορείτε να την παρακολουθείτε από την εφαρμογή. Δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας και σας ενημερώνει για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

Εάν λείπουν τα ρούχα σας, μεταβείτε στην εφαρμογή και εισαγάγετε την ημερομηνία παραγγελίας σας για να δείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την παραγγελία από την ενότητα ιστορικού παραγγελιών. Φροντίστε να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα στην εφαρμογή σας λαμβάνοντας το Υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών πλυντηρίου μιας επαγγελματικής εταιρείας για αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

Οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τους παρόχους υπηρεσιών με βάση τις υπηρεσίες τους και να αφήσουν κριτικές για να τους βοηθήσουν να έχουν καλύτερη απόδοση. Με αυτές τις κριτικές και τις αξιολογήσεις, οι νέοι πελάτες θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών και να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Αντί να πληρώνετε σε μετρητά, μπορείτε να πληρώσετε για τις παραγγελίες σας απευθείας από την εφαρμογή με έναν μεγάλο αριθμό ασφαλών μεθόδων πληρωμής. Αυτό μείωσε την προσπάθεια και ενθάρρυνε την ανέπαφη παράδοση, ειδικά στην περίοδο του Covid.

Κάθε φορά που υπάρχει μια προσφορά έκπτωσης σε εξέλιξη, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα. Θα υπάρχουν ειδοποιήσεις για ακύρωση παραγγελίας, κατάσταση παραγγελίας και εξαιρετικές προσφορές.

Business Model of Laundry App

Πριν προχωρήσουμε με Ανάπτυξη εφαρμογών πλυντηρίου, πρέπει να επιλέξετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο. Η διαχείριση μιας επιχείρησης πλυντηρίου δεν είναι κάτι το παιχνιδάκι, καθώς πρέπει να έχετε κατά νου διάφορες πτυχές. Προς το παρόν, υπάρχουν δύο δημοφιλή επιχειρηματικά μοντέλα που χρησιμοποιούν σχεδόν όλες οι εφαρμογές πλυντηρίου που είναι διαθέσιμες στην αγορά σήμερα.

Με την τέλεια προσέγγιση ανάπτυξης εφαρμογών, επιχειρηματικό μοντέλο και συστημική προσέγγιση, μπορείτε εύκολα να εκκινήσετε την εφαρμογή πλυντηρίου και να κερδίσετε χρήματα. Ακολουθούν τα δύο επιχειρηματικά μοντέλα για την εφαρμογή πλυντηρίου σας.

Εάν λανσάρετε την εφαρμογή πλυντηρίου ως startup με τη βοήθεια επενδυτών, το επιχειρηματικό μοντέλο aggregator είναι για εσάς. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης γνωστό ως μοντέλο αγοράς, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με όλες τις καταχωρημένες υπηρεσίες πλυντηρίου.

Αφού οι πελάτες ανεβάσουν την παραγγελία τους, οι χειριστές στην εφαρμογή πλυντηρίου θα αναζητήσουν την καλύτερη υπηρεσία πλυντηρίου που ταιριάζει με την τοποθεσία, τον τύπο παραγγελίας και τις προτιμήσεις του πελάτη. Μαζί με τη διαχείριση παραγγελιών, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω της εφαρμογής πλυντηρίου.

Για όσους έχουν μια υπάρχουσα επιχείρηση πλυντηρίου και θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στο Διαδίκτυο, το μοντέλο επί τόπου είναι η καλύτερη επιλογή. Με Ανάπτυξη εφαρμογών πλυντηρίου κατ‘ απαίτησηθα βοηθήσετε τους χρήστες να κάνουν μια παραγγελία για πλύσιμο και στεγνό καθάρισμα από την άνεση του καναπέ τους.

Δημιουργία εσόδων από την εφαρμογή Laundry

Η δημιουργία εσόδων είναι σημαντική καθώς πρέπει να κερδίσετε χρήματα από την εφαρμογή πλυντηρίου και η επιλογή της τέλειας μεθόδου δημιουργίας εσόδων είναι ζωτικής σημασίας. Με τη σωστή τεχνική δημιουργίας εσόδων, θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα και από άλλους τρόπους και να αυξήσετε το κέρδος.

Εάν η εφαρμογή σας γίνει δημοφιλής, μπορείτε να κερδίσετε έσοδα από τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών άλλων επιχειρήσεων. Οι πελάτες θα αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή σας ακόμα κι αν δεν έχουν ένα ερώτημα σχετικά με το πλύσιμο ρούχων.

Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα για τους κατόχους εφαρμογών πλυντηρίου που ακολουθούν το επιχειρηματικό μοντέλο του aggregator. Μπορούν να ζητήσουν από τον πάροχο υπηρεσιών πλυντηρίου προμήθεια για κάθε παραγγελία πλυντηρίου. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται ήδη από διάφορες αγορές πλυντηρίων σε όλο τον κόσμο.

Στο επιχειρηματικό μοντέλο του aggregator, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών πλυντηρίου και θέλουν να εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας στην εφαρμογή σας. Μπορείτε να τους χρεώσετε επιπλέον χρεώσεις για να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες τους στην κορυφή για να αυξήσετε τις πωλήσεις τους. Με αυτήν τη μέθοδο, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν με δύο τρόπους, έναν με την προμήθεια για περισσότερες πωλήσεις και τον δεύτερο με την προμήθεια από τις επιλεγμένες λίστες.

Οδηγός ανάπτυξης εφαρμογής πλυντηρίου βήμα προς βήμα

Χρειάζεστε εφαρμογή υψηλής ποιότητας και πλούσια σε δυνατότητες για να κάνετε είσοδο στην αγορά εφαρμογών πλυντηρίου και να φτάσετε στην κορυφή. Για αυτόν τον σκοπό, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός βήμα προς βήμα για να αναπτύξετε την εφαρμογή πλυντηρίου σας από την αρχή και να την εκκινήσετε.

Αντί να πηγαίνετε στα τυφλά στη φάση ανάπτυξης, δουλέψτε πάνω στην ιδέα σας και ζητήστε προτάσεις από ειδικούς. Οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν να ορίσετε απαιτήσεις για να αναπτύξετε την τέλεια εφαρμογή σύμφωνα με την αγορά. Με σωστή έρευνα της αγοράς εφαρμογών πλυντηρίου, μπορείτε να μάθετε για τις τελευταίες τάσεις και δυνατότητες.

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής πλυντηρίου είναι το πρώτο πράγμα που θα βιώσουν οι πελάτες και ο διαισθητικός σχεδιασμός θα τους αφήσει καλή εντύπωση. Αντί να χάνετε χρόνο για να προσθέσετε οπτικά εφέ, δουλέψτε στον απλό αλλά ισχυρό σχεδιασμό με εξατομικευμένη πινελιά. Η εφαρμογή θα πρέπει να περιέχει όλες τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές από την αρχική οθόνη.

Χρειάζεστε μια επαγγελματική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για να αναπτύξετε την εφαρμογή πλυντηρίου σας. Μοιραστείτε την ιδέα της εφαρμογής με μια εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών μαζί με όλες τις απαιτήσεις και οριστικοποιήστε την τιμή για να τους δώσετε ένα πράσινο μήνυμα για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη. Παρακάτω είναι τα μέλη που υποδεικνύουν ότι έχετε προσλάβει μια ομάδα επαγγελματικής ανάπτυξης.

 • Project Manager
 • Επιχειρηματικός Αναλυτής
 • Σχεδιαστές UI/UX
 • Προγραμματιστές iOS/Android
 • Εμπειρογνώμονες QA

Η ομάδα ανάπτυξης έχει σημασία, αλλά με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, μπορείτε να έχετε μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή πλυντηρίου σε ελάχιστο χρόνο. Ακολουθούν οι τυπικές στοίβες τεχνολογίας που μπορείτε να επιλέξετε για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Μπροστινή πλευρά: React Native, XML, Angular JS
 • Back-end:NET, NodeJS, PHP
 • Βάση δεδομένων: MongoDB, Postgress, HBase, Cassandra, Mail Chimp Integration
 • Περιβάλλον Cloud: Firebase Development, AWS, Azure, CloudFirestore
 • Push Notifications:Εγώ, Twilio
 • SMS, επαλήθευση τηλεφώνου και φωνή,: Twilio, Nexmo
 • Υπηρεσίες πληρωμών: Stripe, Braintree & PayPal, EWallets
 • Πίνακες ελέγχου σε πραγματικό χρόνο: Προσαρμοσμένη ανάπτυξη, PubNub
 • Πλοήγηση: Google Map

Η δοκιμή είναι απαραίτητη πριν από την κυκλοφορία της εφαρμογής, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή με σφάλματα και δυσλειτουργίες. Με τη δοκιμή, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της εφαρμογής και να ελέγξετε την απόδοσή της σε μια ποικιλία διαφορετικών συσκευών.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η δοκιμή της εφαρμογής και έχετε αφαιρέσει όλα τα σφάλματα, ήρθε η ώρα να προωθήσετε την εφαρμογή πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας. Με την προώθηση, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των πελατών και θα κατεβάσουν την εφαρμογή μόλις συνδεθεί στο διαδίκτυο. Μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής, η εργασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς πρέπει να διαβάσετε κριτικές πελατών και να εργαστείτε ανάλογα για να βελτιώσετε την εφαρμογή σας.

Συνολικό κόστος ανάπτυξης εφαρμογής πλυντηρίου

Όπως το κόστος ανάπτυξης άλλων εφαρμογών, δεν υπάρχει σταθερό κόστος για την ανάπτυξη εφαρμογών πλυντηρίου, αλλά μπορούμε να έχουμε μια εκτίμηση με βάση την πλατφόρμα της εφαρμογής, το ρυθμό ανάπτυξης, τις δυνατότητες και την πολυπλοκότητα της εφαρμογής.

Το παράδειγμα της εφαρμογής πλυντηρίου Justclean είναι μπροστά σας για το πώς εξασφάλισε μια τόσο μεγάλη επένδυση. Αν θέλετε μια καλή επιχείρηση που ενθαρρύνει τη σύγχρονη τεχνολογία, η ιδέα της εφαρμογής πλυντηρίου είναι η καλύτερη. Ξεκινήστε να εργάζεστε πάνω στην ιδέα της εφαρμογής πλυντηρίου από την πρώτη μέρα και αλλάξτε τη ζωή εκατομμυρίων πελατών κερδίζοντας παράλληλα καλά χρήματα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar