Εμπνευσμένα αποσπάσματα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα της Jane Austen

0
Εμπνευσμένα αποσπάσματα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα της Jane Austen

Το μικρό βιβλίο της σοφίας της Jane Austen από την Jane Austen και την Andrea Kirk Assaf

Τζέιν Όστεν είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες συγγραφείς στην ιστορία, περισσότερο γνωστή για τις ιστορίες της αγάπης, απώλειας και ελπίδας, οι οποίες είναι έξυπνα συνυφασμένες με τις πνευματώδεις γνώσεις της για τα γνωρίσματα και τις προσδοκίες της αγγλικής γεωργιανής κοινωνίας.

Σε ένα νέο εντυπωσιακό μικρό βιβλίο, Το μικρό βιβλίο της σοφίας της Τζέιν Όστεν (Hampton Roads Publishing), που συντάχθηκε από Andrea Kirk Assafοι αναγνώστες θα μπορούν να διαβάσουν εκατοντάδες μεμονωμένα αποσπάσματα από τα διάσημα έργα της — από Περηφάνεια και προκατάληψη και Έμμα προς την Πειστικότητα και Λογική και ευαισθησία. Το καθένα προκαλεί μια συναισθηματική απόκριση, στοχαστική σκέψη, ή ακόμα και λίγο πιο χλευαστή στις σοφές και οξυδερκείς αντιλήψεις που είχε η Austen για τον κόσμο γύρω της.

Απόλυτα γοητευτικοί και βαθύτατοι, οι θαυμαστές της Τζέιν Όστεν μπορούν να απολαύσουν αυτά τα πολύ αγαπημένα αποσπάσματα, ενώ ένα νέο κοινό θα μυηθεί στις χαρές που προσφέρουν τα βιβλία της από την έκδοσή τους πριν από πολλά χρόνια. Με κάθε κεφάλαιο να εστιάζει σε ένα διαφορετικό θέμα – από την Αγάπη και τη Λαχτάρα στη Γυναικεία Δύναμη – αυτό το υπέροχο βιβλίο δώρου είναι η τέλεια συλλογή από τις αστείες, συγκινητικές και στοχαστικές λέξεις της Austen.

Τα διάφορα θέματα του βιβλίου περιλαμβάνουν:

  • Αγάπη & Λαχτάρα
  • Φιλία
  • Κοινωνία
  • Γυναικεία Δύναμη
  • Ζωή & Θάνατος
  • Πίστη
  • Τέχνη & Λογοτεχνία

«Γιατί η Τζέιν Όστεν συνεχίζει να προσελκύει έναν τόσο πιστό και ολοένα αυξανόμενο αριθμό θαυμαστών που δεν φαίνεται να κουράζονται ποτέ από τις νέες κινηματογραφικές προσαρμογές των μυθιστορήσεών της;» ρωτά ο Andrea Kirk Assaf, ο οποίος συγκέντρωσε τα αποσπάσματα για αυτό το βιβλίο. «Πέρα από τους συναρπαστικούς χαρακτήρες που δημιουργεί, όπως η σνομπ αλλά αξιαγάπητη Έμμα, ή ο άξιος λιποθυμίας αλλά αγέρωχος κύριος Ντάρσυ, υπάρχουν ελκυστικά διαμάντια χιούμορ και διορατικότητας που μας προσφέρει η Όστεν μέσω αυτών… Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια δελεαστική γεύση της Τζέιν μυαλό και ψυχή σε θέματα που είναι πιο αγαπημένα στην καρδιά της».

Περιοδικό Βιβλιοθήκης αποκαλεί το βιβλίο «μια πολύτιμη πηγή για οποιονδήποτε λάτρη της Austen να τη χρησιμοποιήσει για γρήγορη αναφορά ή για ανάγνωση. Βιβλιοθήκες των οποίων τα έργα του συγγραφέα κυκλοφορούν καλά ή των οποίων οι θαμώνες απολαμβάνουν τίτλους όπως του Lin-Manuel Miranda Καλημέρα, Gnight! Ο Μικρός Πεπ Μιλάει για Εμένα & Εσένα θα βρουν αυτό μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη συλλογή τους.“

Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πέρα ​​από το οπισθόφυλλο, παραθέτοντας την Austen από Περηφάνεια και προκατάληψη: «Δηλώνω τελικά ότι δεν υπάρχει απόλαυση όπως το διάβασμα!»

Το μικρό βιβλίο της σοφίας της Jane Austen από την Jane Austen και την Andrea Kirk Assaf

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1 Μαρτίου 2023

Είδος: Μυθοπλασία

Συγγραφέας: Jane Austen και Andrea Kirk Assaf

Αριθμός σελίδων: 400 σελίδες

Εκδότης: Hampton Roads Publishing

ISBN: 9781642970494

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar