Εκπαιδευτικό μάθημα σταδιοδρομίας Homeschool για να βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξερευνήσουν

0
Εκπαιδευτικό μάθημα σταδιοδρομίας Homeschool για να βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξερευνήσουν

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Παρακαλώ διαβάστε τη δήλωση αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΝΑ σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης στο σπίτι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βοηθήσετε τον μαθητή σας εξερευνήστε ενδιαφέροντα και μάθετε νέες δεξιότητες.

Με το σωστό πρόγραμμα σπουδών και ισχυρούς πόρους, ο μαθητής σας θα έχει την ευκαιρία να το κάνει προχωρήστε σε δημιουργικές περιπέτειες μάθησης και κερδίστε πίστωση γυμνασίου.

Μάθετε ποιο μάθημα σπουδάζει ο μαθητής του γυμνασίου μου στο σπίτι και πώς τον βοηθά παίρνει έξυπνες αποφάσεις για το μέλλον του.

Βοηθήστε εύκολα τον μαθητή σας να εξερευνήσει ενδιαφέροντα και πολλά άλλα με αυτά τα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης από το Edison Learning.  Θα βρείτε μια ποικιλία δημιουργικών και αποτελεσματικών τρόπων για να ολοκληρώσετε τις μονάδες γυμνασίου, να αποκτήσετε εμπειρίες εξερεύνησης σταδιοδρομίας και να κερδίσετε πιστοποιήσεις.

Αποποίηση ευθυνών: Έλαβα αυτό το προϊόν δωρεάν και αποζημιώθηκα για το χρόνο μου. Όπως πάντα, μοιράζομαι τις ειλικρινείς απόψεις μου και δεν χρειάστηκε να δώσω θετική κριτική.

Διαδρομές Καριέρας από το Edison Learning έχει μια ποικιλία μαθημάτων που μπορεί να απολαύσει ο μαθητής σας. Μοιράζομαι τις εμπειρίες μας Εισαγωγή στην Εκπαίδευση & Διδασκαλία. Καθώς διαβάζετε την κριτική μας, σας ενθαρρύνω να το κάνετε σκεφτείτε τα ενδιαφέροντα του μαθητή σας και εξερευνήστε ποιο μάθημα θα ήταν το καλύτερο για εξερεύνηση σταδιοδρομίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar