Δραστηριότητα Alphabet Scoop and Transfer Literacy

0
Δραστηριότητα Alphabet Scoop and Transfer Literacy

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα γραμματισμού, αισθητηριακών δεξιοτήτων ζωής από το Busy ToddlerΕίστε έτοιμοι για λίγη ψυχαγωγία; Δοκιμάστε τη δραστηριότητα Alphabet Scoop and Transfer.

Λοιπόν, αυτή η δραστηριότητα έχει σίγουρα λίγο από όλα. Η δραστηριότητα Alphabet Scoop and Transfer είναι μια δραστηριότητα αλφαβητισμού. Είναι επίσης μια δραστηριότητα ταξινόμησης. Είναι μια αισθητηριακή δραστηριότητα. Και (δεν έχει γίνει ακόμα) είναι μια δραστηριότητα δεξιοτήτων ζωής.

Ξέρεις τι?

Είναι επίσης μια δραστηριότητα κινητικών δεξιοτήτων και μια δραστηριότητα συντονισμού χεριού-ματιού. ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αυτή η δραστηριότητα είναι εξωπραγματική. Αγία Μόλυ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εκπαίδευση στο σπίτι; Δείτε το Playing Preschool!


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerΓεια σου, Alphabet Scoop and Transfer… σοφία όλων!

Αυτή η δραστηριότητα. Σου λεω. Εάν έπρεπε να διαλέξετε μία δραστηριότητα – αυτή θα ήταν μια ΛΑΜΠΡΗ επιλογή. Έχει περισσότερες στρώσεις από ένα κρεμμύδι Ή έναν γάιδαρο.

Παρακαλώ κάποιος να καταλάβει αυτό το αστείο.

Ας χωρίσουμε όλα τα χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοφυούς δραστηριότητας, αμέσως αφού σας έδωσα τη λίστα προμηθειών.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ψάχνετε για πιο εύκολες δραστηριότητες; Δείτε αυτή την καταπληκτική λίστα!


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerΟι Προμήθειες

Στο δοχείο αποθήκευσης μου, έβαλα λίγο νερό. Αρκετά για να επιπλέουν οι μαγνήτες ΑΛΛΑ όχι αρκετά που δεν μπόρεσα να ζήσω τον κάδο στο τέλος. Αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση… μάθημα πολλές φορές.


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerΠρόσθεσα τους μαγνήτες μου και δίπλα στο δοχείο, έβαλα τα δύο ταψιά. Έδωσα στον γιο μου (4) την αποστολή του: ταξινομήστε τους μαγνήτες σε δύο ομάδες, κεφαλαία έναντι πεζών.

Και η δραστηριότητα ήταν ON!

The Literacy Side of Alphabet Scoop and Transfer

Φυσικά, αυτή η δραστηριότητα είναι βαθιά με αλφαβητισμό. Το παιχνίδι με το αλφάβητο, η αλληλεπίδραση με τα γράμματα και η εκμάθηση της διάκρισης μεταξύ κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων είναι σημαντικά.


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerΑλλά δεν είναι τόσο σημαντικό να αγχώνεστε και να αναβοσβήνει το λανάρισμα και να βιάζετε το παιδί σας να μάθει αυτά τα σύμβολα το συντομότερο δυνατό. Διαβάστε την ανάρτησή μου: Σταματήστε να ανησυχείτε για τα ABC.

Μόλις το παιδί σας μάθει τα γράμματά του, αυτή είναι η τέλεια δραστηριότητα για να εξασκηθείτε στην αναγνώριση της διαφοράς μεταξύ κεφαλαίων και μικρών γραμμάτων.

Παρατηρήστε ότι τα ονομάζω κεφαλαία, κεφαλαία, μεγάλα, κ.λπ. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε – ό,τι σας φαίνεται σωστό!


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerThe Sorting Side of Alphabet Scoop and Transfer

Η ταξινόμηση είναι μια σημαντική δεξιότητα για τα παιδιά – το να μπορούν να παρατηρούν χαρακτηριστικά και να ορίζουν κατηγορίες είναι μεγάλη υπόθεση.

Μικρές δραστηριότητες όπως αυτή βοηθούν ΠΟΛΥ.


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerΗ Αισθητηριακή πλευρά του Alphabet Scoop and Transfer

Το νερό δημιουργεί μια αισθητηριακή εμπειρία!

Το αισθητήριο είναι ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τα παιδιά και το νερό είναι φθηνό και εύκολο. Βάλτε μια πετσέτα μπάνιου κάτω από αυτή τη δραστηριότητα εάν ανησυχείτε για τα δάπεδά σας.


Παιδιά που παίζουν μια δραστηριότητα σκουπίσματος από το Busy ToddlerThe Life Skills Side of Alphabet Scoop and Transfer

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο μέρος αυτής της δραστηριότητας.

Η συλλογή και η μεταφορά αντικειμένων είναι μια «δεξιότητα ζωής». Αυτό σημαίνει ότι είναι μια δεξιότητα που μαθαίνει ένα παιδί που θα χρησιμοποιεί σε όλη του τη ζωή.

Εμείς οι ενήλικες πιστεύουμε ότι η μάσκα και η μεταφορά δεν είναι τίποτα σπουδαίο – αλλά για ένα παιδί, αυτή είναι μια πολύ σημαντική δεξιότητα που πρέπει να μάθει. Η συλλογή και η μεταφορά δραστηριοτήτων βοηθούν στην ανάπτυξη αυτής της ικανότητας σε καταστάσεις χαμηλού στρες.

Ω ναι, εγώ. Ο γιος μου το πήρε αυτό από εμένα κάνοντας τη δραστηριότητα. Πέθανα.

Και να θυμάστε, δεν είναι μόνο αυτό!!

Αυτή η δραστηριότητα προωθεί επίσης:

  • Συντονισμός χεριού-ματιού
  • Δύναμη βραχίονα
  • Δύναμη λαβής
  • Αντίληψη του χώρου
  • Διασχίζοντας τη μέση γραμμή

Η ομορφιά αυτής της δραστηριότητας βρίσκεται σε πολλές πτυχές

Αυτή η δραστηριότητα είναι ένα απόλυτο διαμάντι. Είναι ένας κρυμμένος, απλός θησαυρός και δεν πρέπει να χάσετε.

Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα.


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα γραμματισμού, αισθητηριακών δεξιοτήτων ζωής από το Busy Toddlerπαρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar