Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για το σπίτι σας

1
Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για το σπίτι σας

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Παρακαλώ διαβάστε τη δήλωση αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πεζοπορία μέσα από την ιστορία είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ενισχύσετε τις μαθησιακές σας περιπέτειες στο σπίτι.

Με ένα δροσερό μείγμα από στρατηγική και διαδραστική διασκέδασηθα έχετε μια έκρηξη όπως εσείς γυρίστε πίσω στο χρόνο και ανακαλύψτε εκπληκτικά γεγονότα για ιστορικά γεγονότα, πρόσωπα και πολλά άλλα.

Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στο πώς το απολαμβάνουμε εγώ και τα αγόρια μου εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι στο σπίτι μας και μάθετε γιατί θα μπορούσε να είναι α έξυπνη επιλογή για την οικογένειά σαςπολύ.

Το Trekking Through History είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τη μαθησιακή σας διασκέδαση στο επόμενο επίπεδο.  Είναι ένας τόσο διασκεδαστικός τρόπος για να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, να μάθετε γεγονότα και να συνδεθείτε με τα παιδιά σας.

Αποποίηση ευθυνών: Έλαβα αυτό το προϊόν δωρεάν και αποζημιώθηκα για το χρόνο μου. Όπως πάντα, μοιράζομαι τις ειλικρινείς απόψεις μου και δεν χρειάστηκε να δώσω θετική κριτική.

Τα αγόρια μου και εγώ έχουμε μια έκρηξη Πεζοπορία μέσα από την ιστορίαένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μπλέκει τόσο πολύ εκμάθηση διασκέδαση. Ελπίζουμε να απολαύσετε την κριτική μας – και ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar